Naar inhoud

Kinderbijslag werknemers

Ik ontving een formulier P19 toeslag op kinderbijslag 2014 en ik wens meer details

Kinderbijslagfonds Acerta heeft geen kantoor meer te Brussel.

U kan ons bereiken via mail contact.kbf@acerta.be of telefoon 078/15.92.99.
Wij helpen u op die manier graag snel en correct verder. Mocht een bezoek toch wenselijk zijn, dan kan dit in ons kantoor te Leuven, Wilrijk of Jambes. Wij raden u aan steeds een afspraak te maken in een kantoor dicht bij uw woonplaats. Wanneer u enkel een document wil afgeven, kan u dit opsturen of deponeren in de ‘Kinderbijslagbrievenbus’ aan de ingang van het Acerta-onthaal. 

Aandacht internetfraude Phishing!

Steeds vaker proberen criminelen via internet persoonlijke informatie te verkrijgen.

Recent kreeg een kinderbijslagfonds ook te maken met deze vorm van criminaliteit. De phishing e-mail was zogenaamd afkomstig van ‘Votre CAF’ met als onderwerp ‘Vos droits de paiements’. De bedoeling was om bankgegevens van de betrokkene te achterhalen.
De kans bestaat dat het niet om een alleenstaand geval gaat.

Wij raden U dan ook aan op te letten met het overmaken van vertrouwelijke gegevens. Uw kinderbijslagfonds zal U immers nooit telefonisch of per e-mail om een bankrekeningnummer vragen. Wij vragen uw bankgegevens enkel op via een formulier, genaamd "mod W".


Van harte welkom

Heeft u kinderen? Dan heeft u ook recht op kinderbijslag. Uit ervaring weten we echter dat dit 'recht' bij heel wat particulieren heel wat vragen oproept. Daarom hebben we - speciaal voor werknemers met recht op kinderbijslag - een aparte plaats voorzien op acerta.be.

Werkgevers met hun specifieke vragen over kinderbijslag kunnen terecht op het klantenportaal van acerta.be of worden op de hoogte gehouden via een speciale nieuwsbrief.

Hoe kan u ons bereiken?
T: 078/15 92 99
contact.kbf@acerta.be

Indien u zelfstandig bent, gelieve contact op te nemen met SVF (sociaal verzekeringsfonds):
T: 078/05 10 63
zelfstandigen@acerta.be
Informatie over kinderbijslag en zelfstandigen


Wie zijn we?

Acerta Kinderbijslagfonds maakt deel uit van de Acerta-groep. 

Acerta is als HR-dienstengroep in België gespecialiseerd in het advies, de informatisering en de verwerking van administratieve processen rond loonverwerking, sociale zekerheid, kinderbijslag en vestigingsformaliteiten. De groep ondersteunt de ondernemer in elke groeifase en elk HR-proces met Acerta Ondernemingsloket, Acerta Sociaal Verzekeringsfonds, Acerta Sociaal Secretariaat, Acerta Public, Acerta Kinderbijslagfonds en Acerta Consult.

De groep is met Acerta Consult en Kern Selection ook een actieve speler op de markt van werving & selectie en het beheer en de ontwikkeling van menselijk kapitaal. Acerta telt meer dan 1200 medewerkers, verdeeld over 29 kantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. De groep kende in 2010 een omzet van ruim 145 miljoen euro.


Wat doen we?

Acerta Kinderbijslagfonds geeft u snel antwoord op al uw vragen over kinderbijslag en andere toeslagen voor uw werknemers. Wij zorgen voor de stipte en correcte uitbetaling van gezinsbijslag voor uw medewerkers. Uw contactpersoon ondersteunt, begeleidt en denkt met u mee. Wij volgen de veranderingen in de wetgeving op de voet en zorgen ervoor dat uw kinderbijslagverplichtingen correct en tijdig geregeld zijn.

Klik hier om contact met ons op te nemen

Home
Nieuws
Infobank
Acerta Tools
Modeldocumenten (starters, zelfstandigen, kinderbijslag)
Modeldocumenten voor werkgevers
Publicaties en kennisdatabanken
Gratis publicaties
Berekeningen en simulaties
Checklists
Bedragen
Verplichtingen werkgever
Aangiften
Aanbod
Starters
Zelfstandigen en vrije beroepen
Boekhouders en accountants
KMO
Grote ondernemingen
Social Profit
Publieke Sector
Acerta Port & Logistics
Kinderbijslag werknemers
Rekrutering en Selectie
Over Acerta
MyAcerta