Naar inhoud

Kinderbijslag

Uw kind studeert – Recht op kinderbijslag voor jongeren tussen 18 en 25 jaar

Niet indexering van gezinsbijslag in Vlaanderen

http://www.infino.be/nl

Ontdek ons nieuwe kinderbijslagfonds: Infino

Securex en Acerta bundelen de krachten van hun kinderbijslagfondsen in … Infino. Bij Infino zijn we er om ouders en kinderen nog beter te helpen op een manier die aansluit bij de samenleving van vandaag. Met onze dienstverlening, correcte betalingen en relevante adviezen, staan wij onze klanten zo goed mogelijk bij. Zo willen we uitgroeien tot een partner waar gezinnen echt op kunnen rekenen. Ontdek Infino en onze gloednieuwe website op www.infino.be.
 In de kijker

Kom alles te weten over de Ouders van tegenwoordig

Dag Allemaal en Infino – de kinderbijslag van Acerta en Securex – zochten voor jou uit wat de Ouders van tegenwoordig belangrijk vinden voor zichzelf en hun kinderen.

Klik hier voor alle interessante inzichten en weetjes. 

Niet indexering van gezinsbijslag in Vlaanderen
Op 1 juni 2017 dient zich een indexering aan van de sociale uitkeringen.

Lees hier meer.

Nieuw kinderbijslagsysteem vanaf 01/01/2019 - gevolgen van de 6de staatshervorming

 

Stel een vraag

016 31 69 31 (Vlaanderen)

02 211 08 51 (Brussel)

kbf.acerta@infino.be

Contact

Klik hier voor de contactgegevens van het Acerta-kantoor in uw buurt. 

Wie zijn we?

Acerta Kinderbijslagfonds maakt deel uit van de Acerta-groep. 

Acerta is als hr-dienstengroep in België gespecialiseerd in het advies, de informatisering en de verwerking van administratieve processen rond loonverwerking, sociale zekerheid, kinderbijslag en vestigingsformaliteiten. De groep ondersteunt de ondernemer in elke groeifase en elk HR-proces met Acerta Ondernemingsloket, Acerta Sociaal Verzekeringsfonds, Acerta Sociaal Secretariaat, Acerta Public, Acerta Kinderbijslagfonds en Acerta Consult.

De groep is met Acerta Consult en Kern Selection ook een actieve speler op de markt van werving & selectie en het beheer en de ontwikkeling van menselijk kapitaal. 

Wat doen we?

Heeft u kinderen? Dan heeft u ook recht op kinderbijslag. Uit ervaring weten we echter dat dit 'recht' heel wat vragen oproept. 

Acerta Kinderbijslagfonds geeft u snel antwoord op al uw vragen over kinderbijslag en andere toeslagen. Wij zorgen voor de stipte en correcte uitbetaling van de gezinsbijslag. Uw contactpersoon ondersteunt, begeleidt en denkt met u mee. Wij volgen de veranderingen in de wetgeving op de voet en zorgen ervoor dat uw kinderbijslagverplichtingen correct en tijdig geregeld zijn.

Werkgevers met hun specifieke vragen over kinderbijslag kunnen ook terecht op het klantenportaal van acerta.be of worden op de hoogte gehouden via een speciale nieuwsbrief.
Over Acerta