De kracht van mensen, daar staan we voor bij Acerta. Wij zijn uw hr-partner voor: starters, zelfstandigen, vrije beroepen en ondernemers, kmo's en ondernemingen. Daarnaast onderhouden we intensieve partnerships met boekhouders en accountants en beschikken we over een uitzonderlijke expertise in een aantal sectoren: overheidsdiensten, social profit, de land-en tuinbouwsector, de transport sector en de havengemeenschap.

3 redenen om klant te zijn bij Acerta

Acerta is bereikbaar

U bent steeds welkom in een van onze 21 kantoren. En niet alleen daar kan u ons vinden, ook online staan we 24/7 voor u klaar.

Groeit met jou mee

Uw onderneming groeit? Proficiat. Wij ondersteunen u in elke groeifase en elk HR-proces.

Alles onder 1 dak

Vestigingsformaliteiten, sociale zekerheidsdiensten, payroll management, gespecialiseerd advies, kinderbijslagdiensten. Wij zijn uw manusje-van-alles!

Acerta voor starters

Klaar voor de opstart?

Goed geïnformeerd en klaar voor de effectieve start? Let’s go! Via acerta.be/starten breng je snel en eenvoudig jouw aanvraag direct in orde.

Naar acerta.be/starten

Nog veel vragen?

Je denkt erover na een eigen zaak te beginnen of te starten als vrij beroep? Spannend! Op onze website voor starters vind je een antwoord op al jouw vragen.

Naar ikwilstarten.be
acerta_office_icon

Ben je op zoek naar een overzicht van de concrete stappen die je best onderneemt als starter?

Zelfstandigen en vrije beroepen

Uw sociale zekerheid, uw pensioen, de sociale verplichtingen van uw onderneming en uw verdere groei? Wij zorgen voor alles.

acerta_office_icon

Ontdek wat een overstap naar Acerta u kan besparen.

Acerta voor werkgevers

Uw bedrijf succesvol leiden is een uitdaging. Elke dag opnieuw. Om u te helpen focussen op uw zaak, geeft u best bepaalde taken uit handen: Payroll, HR en juridisch advies? Wij kennen er alles van. Ontdek ook ons ruime aanbod van opleidingen.

acerta_office_icon

Beheer vlot uw loonberekening en hr-processen met Acerta Connect.

Onze vernieuwde payroll management tool blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid, eenvoud en efficiëntie.

Ontdek de vele mogelijkheden.

Aanbod op maat voor volgende sectoren

Social Profit

Social Profit Organisaties vereisen een andere aanpak op vlak van personeelsadministratie en HR. Daar weten onze experts alles van.

Bekijk het aanbod

Publieke Sector

Acerta biedt geavanceerde payroll oplossingen aan en duidelijk advies dankzij de expertise van onze specialisten.

Bekijk het aanbod

Port & logistics

Wij zijn strategische partner voor de haven- logistieke en transportsector en denken met u mee op korte en lange termijn.

Bekijk het aanbod

HR Consultancy

Sociale wetgeving kent voor ons geen geheimen, en dus ook voor u niet! Met de Sociale Gids, Trefzeker en onze uitgebreide online kennisdatabank informeren we u altijd snel en toegankelijk. Wenst u advies over sociaal recht, personeelsfiscaliteit, rekrutering, selectie, assessments, outplacement, in-house consultancy, coaching en training, enzoverder? Ook daarvoor kan u steeds bij ons terecht.

acerta_office_icon

Talentmanagement: bied een boeiend loopbaanperspectief met TMA®

Voor meer persoonlijke uitleg en omkadering schrijf nu in voor een gratis workshop.

Sessies in oktober, november en december. 

 

Acerta Kinderbijslagfonds

U krijgt snel een antwoord op al uw vragen over kinderbijslag en andere toeslagen. Wij zorgen voor de stipte en correcte uitbetaling van de gezinsbijslag. Wij denken met u mee en volgen de veranderingen in de wetgeving op de voet. Zo kan u gerust zijn: uw kinderbijslagverplichtingen zijn correct en tijdig geregeld.

Boekhouders & Accountants

U begeleidt ondernemingen van bij de start en ondersteunt hen in elke groeifase. Dat hebben wij bij Acerta goed begrepen.

Wij gaan voor u nog een stapje verder en bieden u interessante tools en online applicaties, uniek in de markt! Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Daarnaast nodigen we u regelmatig uit voor opleidingen en Oog-in-oog infosessies over actuele onderwerpen.