Terug naar events
Gratis

Deel dit event via

Inspiratiesessie "hoe je teamleiders laten evolueren naar teamcoaches?"

Staat u zelf ook voor de uitdaging om uw teamleaders en andere leidinggevenden in uw organisatie te ontwikkelen zodat ze sterkere en gemotiveerdere medewerkers hebben, kom dan zeker luisteren naar dit inspirerend verhaal en schrijf u in.

Waar & wanneer?

Er zijn geen sessies meer ingepland


Eind 2021 startte woonzorgcentrum Denderrust samen met Acerta Consult een traject op om de leidinggevenden van het woonzorgcentrum te begeleiden in een transitie naar coachende leidinggevenden.
Deze transitie kaderde in een nieuwe visie van het centrum die gebaseerd ik op zes sleutelprincipes: jezelf zijn, verbondenheid, zich thuis voelen, van tel zijn, eigen keuze en hoop, optimisme en vertrouwen.

Deze visie werd o.a. vorm gegeven in een nieuw gebouw waarin grotere afdelingen omgevormd werden naar kleinere leefgroepen waarbij bewoners met een vast team van zorgverleners in contact staan.
Deze nieuwe manier van werken vergde ook een andere stijl van leidinggeven, een transitie van klassiek leidinggevende naar meewerkend teamcoach van 2 leefgroepen.
Om hen hier zo goed mogelijk op voor te bereiden schakelde wzc Denderrust het team van Acerta Consult in om hen hierin te begeleiden.

Tijdens de ontbijtsessie op 31 mei lichten we deze samenwerking graag toe: hoe is de samenwerking tot stand gekomen? Welke acties werden er ondernomen? En welke effecten zijn daarvan nu te merken op de werkvloer?

08u30
Ontvangst met ontbijtbuffet
09u00
uiteenzetting door Freddy Horlez, algemeen directeur van WZC Denderrust & Jackie Klaster, consultant Talent Development bij Acerta Consult
10u00
mogelijkheid tot vragen en netwerking met uw collega’s uit de sector
10u30
Einde