€-conometer: bereken je voordeel bij Acerta

Met 3,05% werkingskosten is Acerta Sociaal Verzekeringsfonds je meest voordelige keuze. Naar ons overstappen levert je dan ook jaarlijks een mooie besparing op. Weten wat je financiële voordeel is? De econometer rekent het in een handomdraai voor je uit.

Hoeveel brengt kiezen voor Acerta jou precies op?

Je bent: Zelfstandige in hoofdberoep

Disclaimer: Acerta beoogt functionele en correcte e-service! Acerta streeft er naar om de elektronische diensten die aangeboden worden zo goed mogelijk uit te voeren. Nochtans wijst Acerta elke aansprakelijkheid af voor schade van welke vorm dan ook die voortvloeit uit het gebruik van de aangeboden online dienstverlening, behoudens gevallen van grove nalatigheid. De sociaal-juridische wetgeving is voortdurend in beweging. Ondanks het feit dat Acerta er naar streeft om de aangeboden informatie en diensten volledig correct te houden, wijzen wij elke verantwoordelijkheid op dit vlak af. Simulaties die gemaakt worden via deze website worden altijd meegedeeld onder voorbehoud. De resultaten dienen als "richtinggevend" beschouwd te worden en zijn niet verbindend.

Overstappen naar Acerta biedt nóg voordelen:

  • Goedkoopste
  • VAPZ - Voordelige pensioenspaarformule
  • Alle diensten onder één dak, bij jou in de buurt
  • Alle kennis in huis, voor elke fase van jouw loopbaan

1. Goedkoopste

De prijs die je betaalt aan jouw sociaal verzekeringsfonds wordt uitgedrukt in een percentage van jouw sociale bijdrage. Bij Acerta betaal je het laagste beheerskostenpercentage van het land. Dankzij onze schaalgrootte kunnen wij die lage prijs ook in de toekomst blijven waarborgen.

2. VAPZ - Voordelige pensioenspaarformule

Sluit een VAPZ af via Acerta en geniet van de voordelen terwijl je een pensioenkapitaal bijeenspaart.

Acerta zorgt ervoor dat je jaarlijks de fiscaal meest gunstige premie kan sparen. Zo kan je genieten van een gegarandeerde fiscale aftrekbaarheid (à 100%) bij betaalde sociale bijdragen. Zo mis je niets van de bestaande sociale en fiscale voordelen.

3. Alle diensten onder één dak, bij jou in de buurt

Alle diensten onder één dak en er is altijd een kantoor in de buurt. We zijn de partner voor starters, zelfstandigen en vrije beroepen, kmo’s en HR-professionals. Voor ondersteuning bij het beheren van jouw dossier kan je rekenen op de expertise van de dossierbeheerders van Acerta.

4. Alle kennis in huis, voor elke fase van jouw loopbaan

Acerta is als HR-dienstengroep in België gespecialiseerd in het advies, de informatisering en de verwerking van administratieve processen rond vestigingsformaliteiten, sociale zekerheid, loonverwerking en kinderbijslag. Wij ondersteunen ondernemers in elke groeifase en elk HR-proces. Een zaak opstarten, de rechten en plichten van zelfstandigen, loonadministratie, rekrutering, daar weten onze specialisten alles over. En al die kennis bieden we jou aan. Op maat, begrijpelijk, praktisch en pragmatisch.

Het accurate en persoonlijke advies van jouw dossierbeheerder helpt je sneller de juiste keuzes te maken. En onze ervaren juristen hebben ervaring met de meest uiteenlopende dossiers.