Vind meteen de opleiding die je zoekt

Opleidingen over sociale wetgeving, HR, management en persoonlijke vaardigheden

Kies de leervorm waar jij je goed bij voelt

Kies de leervorm waar jij je goed bij voelt

Spannende tijden voor de economie? Ondernemingen en medewerkers die voor nieuwe uitdagingen staan? Dat is het uitgelezen moment om je kennis en vaardigheden te versterken. Zo sta je immers sterker in je schoenen tijdens en na moeilijke periodes. Onze docenten zijn experts in hun vakgebied en delen hun kennis graag met jou. Dat doen ze zowel via online als offline lessen. Dankzij onze flexibele leervormen kunnen we jouw veiligheid steeds garanderen, zonder in te boeten op kwaliteit. Benieuwd wat je mag verwachten van de verschillende leervormen? Je leest het op deze pagina.

Opleidingen op locatie

Kleine groepen en veel interactie? We houden rekening met alle veiligheidsmaatregelen.

Virtueel klaslokaal

Een online opleiding volgen met alle voordelen van klassikale lessen? Dat kan in het virtuele klaslokaal.

Webinars

Kennis vergroten ondanks je volle agenda? Met onze webinars doe je in een mum van tijd nieuwe vaardigheden op.

Volg een opleiding op locatie

In kleine groepen kennis opdoen, veel interactie en gezellig pauzeren met heerlijke catering? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn in deze bijzondere tijden. Gelukkig is dat niet zo. Tijdens onze opleidingen op locatie staan kwaliteit én veiligheid voorop. We respecteren de regels rond social distancing, dragen mondmaskers waar nodig en nemen uitgebreide hygiënemaatregelen. Je kan dus zorgeloos leren, vragen stellen en je kennis versterken. Kan een opleiding toch niet op locatie doorgaan? Dan voorzien we een even kwalitatieve online opleiding (indien de materie zich daartoe leent) of verplaatsen we de opleiding naar een andere dag. Je kiest zelf of je nog steeds wil deelnemen op de nieuwe datum of via de aangepaste leervorm.

Stap het virtuele klaslokaal binnen

Volg jij liever een online opleiding? We nemen je mee naar ons virtuele klaslokaal, waar onze experts live klaarstaan om alles helder voor je uit te leggen. Onze online opleidingen zijn even kwalitatief als de sessies op locatie, met respect voor pauzes en interactie. Ze vinden plaats in kleine groepen, waardoor er steeds ruimte is om vragen te stellen, cases te behandelen of korte groepswerken te doen. Zie ons virtuele klaslokaal gerust als de online spiegel van een opleiding op locatie.

Blijf up-to-date via webinars

Wil je jouw kennis up-to-date houden? Dan bieden onze webinars de ideale oplossing. We behandelen topics uit de actualiteit in korte sessies van maximaal twee uur tijd. Heb je vragen? Dan kan je die stellen via de chat. Zo sta je in een mum van tijd sterker in je schoenen op de werkvloer en breng jij je up-to-date kennis meteen in praktijk. Je vindt in ons aanbod: 

  • Live webinars 
    • vinden plaats op een specifiek tijdstip en zijn dan te volgen
    • er is live interactie met de trainer: je stelt je vragen via chat
  • Webinars on demand
    • op voorhand opgenomen webinars die je kan bekijken wanneer je dat zelf wilt 
    • vragen stellen kan via mail, antwoorden volgen later 

Op de hoogte blijven van de onderwerpen die we behandelen? Check regelmatig onze website of schrijf je in voor de nieuwsbrief.