Onze partners & hun aanbod voor starters

De ikwilstarten-academievoor starters wordt aageboden door onze partners. Samen met ons, ondersteunen ook zij graag jouw groei. Naast de vele workshops, kan ook hun uniek aanbod voor starters mee bijdragen tot jouw succes als zelfstandige.

Zeg ja tegen elektrisch rijden!

Ben jij nog op zoek naar een geschikte bedrijfswagen? Overweeg je elektrisch rijden? Onze partner Total Gas & Power is dé speler op de energiemarkt die een totaaloplossing kan bieden voor het laden van je elektrische wagen.

Wij sloegen de handen in elkaar met Total Gas & Power, waardoor jij als klant geniet van uitzonderlijke voorwaarden voor aardgas en elektriciteit. Als Acerta-klant ontvang je al vanaf 180 euro een unieke korting

Vraag je offerte met korting aan op totalgp.be/acerta

Advies voor startende ondernemingen

KBC gelooft dat er een ondernemer schuilt in elk van ons. 

Een eigen zaak starten is een unieke ervaring, maar er komt ook heel wat bij kijken. KBC helpt je daarom graag op weg met nuttige informatie over financiering en de voorbereiding van een succesvolle start.
Kriebelt het om zelf te starten? Maak gerust een afspraak en kom met ons praten. Op kbc.be/starters vind je al heel wat info om de beste start te maken!

Graag atijd bereikbaar ?

Orange wil samen met Acerta (toekomstige) zelfstandigen ondersteunen door hen te voorzien van een betrouwbare mobiele en vaste internetconnectie zonder beperkingen

Kijk snel op www.orange.be/nl/zelfstandigen voor meer info.

Aanvullingen op je loonpakket

Ook als zelfstandige starter heb je recht op een mooi inkomen. Sodexo vertelt je graag alles over de mogelijkheden om je loonpakket op een fiscaal voordelige manier te optimaliseren. Denk aan de maaltijdcheque als extralegaal voordeel. Meer info op sodexo-zelfstandigen.be.

Elektronische betalingen

Je klanten elektronisch laten betalen? Dat is een goed idee! Worldline biedt eenvoudige, innovatieve en toegankelijke betaaloplossingen aan voor je bedrijf. Ontdek alle formules en promoties op www.mijnbetaaloplossing.be/starters.