Onze partners & hun aanbod

Om je zaak succesvol en zo efficiënt mogelijk te laten groeien, ondersteunen wij je op allerlei manieren. En dat doen we niet alleen: onze experts en partners staan voor je klaar! Samen met ons, ondersteunen ook zij graag jouw groei. Ontdek de partnerdeals die mee kunnen bijdragen tot jouw succes als zelfstandige.

Een voordelige energiefactuur

De energieprijzen waren nog nooit zo laag! Dit is het perfecte moment om je energiefactuur onder de loep te nemen.

Goed nieuws: onze partner Total Gas & Power geeft tot 180 euro korting op je nieuwe gas- en elektriciteitscontract. Een aardig duwtje in de rug om je activiteiten als zelfstandige op te starten!

Vraag je offerte met korting aan op totalgp.be/acerta.

Geef je topidee alle kansen!

KBC gelooft dat er een ondernemer schuilt in elk van ons. Een eigen zaak starten is een unieke ervaring, maar er komt ook heel wat bij kijken. KBC helpt je daarom graag op weg met nuttige informatie over de financiering en voorbereiding van een succesvolle start. 

Op kbc.be/starters vind je al heel wat info om de beste start te maken! Verder krijg je, als je nu een zakelijke rekening bij KBC opent, er gratis een privé rekening bovenop!

Graag atijd bereikbaar?

Orange wil samen met Acerta (toekomstige) zelfstandigen ondersteunen door hen te voorzien van een betrouwbare mobiele en vaste internetconnectie zonder beperkingen. Het Love Duo Pro pack bestel je tijdelijk voor slechts €49,59 per maand.

Kijk snel op www.orange.be voor meer info.

Aanvullingen op je loonpakket

Ook als zelfstandige starter heb je recht op een mooi inkomen. Sodexo vertelt je graag alles over de mogelijkheden om je loonpakket op een fiscaal voordelige manier te optimaliseren. Denk aan de maaltijdcheque als extralegaal voordeel.

Meer info op sodexo-zelfstandigen.be.