Team

Het Talent Development team van Acerta Consult bestaat uit top-professionals, met bewezen expertise en resultaten in diverse contexten en sectoren.

De ruime en diverse terreinervaring van onze consultants in verschillende expertises en sectoren zorgen al sinds vele jaren voor een unieke kruisbestuiving tussen passies voor de ontwikkeling van mensen in organisaties.

Maak kennis met elk van hen, zij luisteren graag naar uw vraag.

Erna Sterckx

Erna Sterckx

managing consultant

Erna Sterckx heeft een passie voor het stimuleren van groei van individuen in organisaties.
Goedele Laga

Goedele Laga

senior consultant

Mensen en organisaties ondersteunen in hun groei en ontwikkeling, vertrekkende vanuit de talenten van de betrokkenen zelf, daar gaat Goedele Laga voor, en dit steeds op een pragmatische en resultaatsgerichte manier.
Eddy Van Bosbeke

Eddy Van Bosbeke

managing consultant

Eddy Van Bosbeke heeft een passie ontwikkeld om mensen te helpen hun talenten te ontplooien en hun eigen potentieel ten volle te leren benutten. Kortom, de kracht van mensen naar boven te halen.
Anita Steegmans

Anita Steegmans

senior consultant

Anita Steegmans heeft een passie voor het zeer praktijkgericht werken met mensen op basis van hun professionele vraag en behoeftes, weliswaar met verschillende modellen en theorie├źn in het achterhoofd, zonder dat deze echter in de weg gaan zitten van haar pragmatische aanpak.
Peter Motmans

Peter Motmans

senior consultant

Peter Motmans is gepassioneerd door het coachen van medewerkers (alle functieniveaus ) en teams om hen mee naar een hoger (functie)niveau te begeleiden.
Sophie Commeine

Sophie Commeine

senior consultant

Sophie Commeine is gepassioneerd door de kracht van mensen en helpt hen inzetten op hun talenten.