Geef je talenten alle kansen

Werken bij Acerta

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure bij Acerta?

Een vacature gevonden die je helemaal op het lijf is geschreven? We helpen je graag verder. Na onze selectieprocedure ben je zeker dat we een gedroomde match zijn.

Het pad naar een nieuwe uitdaging

We verzamelen de mooiste jobaanbiedingen voor jou op één plek. Grasduin tussen onze vacatures: in ons ruime aanbod vind je vast een job die echt bij je past. Staat je droomjob er vandaag niet tussen? Geen paniek: bij ons kan je ook spontaan solliciteren. Trek dus gerust je stoute schoenen aan en vertel ons wat jij in je mars hebt.

acerta ondernemingsloket, sociaal secretariaat, acerta openingsuren
acerta contact, acerta telefoonnummer, acerta leuven, acerta Gent

Verstuur je sollicitatie

Solliciteren via onze website is heel eenvoudig. Je geeft je gegevens in en voegt in bijlage je cv en een motivatiebrief toe. Zo hebben wij meteen een volledig beeld van wie je bent en wat je ambitie is. Wij bezorgen je zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging van je sollicitatie. Je mag erop vertrouwen dat we jouw sollicitatie uiterst confidentieel behandelen.

Verwerking sollicitatie

Onze verantwoordelijke rekruteerder onderzoekt je cv nauwgezet. Ook als je kandidatuur voor een bepaalde job niet wordt weerhouden, krijg je een antwoord van ons. Graag bewaren we je gegevens in onze databank en contacteren we je bij een nieuwe opportuniteit.

Telefonische screening

Kom je in aanmerking voor de openstaande vacature? Dan nemen wij telefonisch contact met je op om even te polsen naar je motivatie, je ervaringen, je carrière-interesses en -verwachtingen, je talenkennis en andere zaken die relevant zijn voor die bepaalde functie.

Gesprek(ken) en assessments

Verliep de telefonische screening positief, dan nodigen we je vervolgens uit voor een interview met de verantwoordelijke consultant in een van onze kantoren. We gaan dan dieper in op je persoonlijkheid en al je vragen omtrent de vacature en de organisatie.

Na een positief interview volgt een kennismakingsgesprek en eventueel een assessment en referentiecheck.

acerta acerta ondernemingsloket, sociaal secretariaat, sociaal verzekeringsfonds acerta contact acerta telefoonnummer acerta openingsuren acerta hasselt acerta wilrijk acerta leuven acerta gent

Aanwerving en opvolging

Heb je het positieve nieuws gekregen dat we jou willen aanwerven? Dan maakt de HR business partner, na telefonische bespreking van het salarisvoorstel, een afspraak met jou voor de contractondertekening.

Op je eerste werkdag bij Acerta word je van harte welkom geheten op ons hoofdkantoor in Leuven. We hechten veel belang aan een warm welkom en bieden voldoende ruimte voor het beantwoorden van al je vragen!

Doorheen het eerste jaar word je van dichtbij opgevolgd en willen we a.d.h.v. enkele korte vragenlijsten weten hoe jij alles ervaart. Dit zijn korte bevragingen waarin we jouw feedback vragen over het verloop van het selectieproces, de integratie in het team, begeleiding on-the-job en fit met de functie. Kortom, we bekijken samen met jou of alles naar wens verloopt in je nieuwe functie!