Acerta Panel webinar - Ontwikkeling

Ontwikkeling van medewerkers

Ontwikkeling van medewerkers

De arbeidsmarkt staat onder druk. Bedrijven hebben het – ondanks de coronacrisis –  nog steeds moeilijk om de juiste mensen te vinden. Inzetten op de ontwikkeling van medewerkers is niet alleen een kortetermijnoplossing, maar ook een duurzame oplossing die bedrijven een concurrentieel voordeel geeft in een krappe arbeidsmarkt. Bedrijven zijn al verplicht opleiding en vorming te voorzien voor hun medewerkers, maar hoe ver staan ze hier in? En wat is hun visie op ontwikkeling en opleiding van medewerkers? In april gingen we op zoek naar antwoorden via een bevraging bij meer dan 200 organisaties.

  • Wat zijn de drijfveren van organisaties om te investeren in opleiding?
  • Spelen organisaties al in op de future skills?
  • Hoe kan je als organisatie ontwikkeling inzetten als een concurrentieel voordeel?
  • Hoe ver reikt de verantwoordelijkheid van organisaties in het traject van levenslang leren?

Nieuwsgierig naar de resultaten? We deelden ze voor het eerst tijdens een panel webinar op 7 juni van 14 uur tot 15 uur.

Herbekijk het Panel Webinar
Wat kan je verwachten?

Wat kan je verwachten?

Tijdens dit webinar bespreken we de kernresultaten van de bevraging, slaan we de brug tussen wetenschap en praktijk, én reiken we jullie praktische handvaten aan om de ontwikkeling van je medewerkers te integreren in een duurzame hr‑strategie.Dr. Chris Wuytens (Acerta), de drijvende kracht van het Acerta Panel, zal het thema inleiden. Ontdek waar jouw organisatie staat ten opzichte van andere organisaties en stel je meest prangende vragen aan Prof. Dr. Sophie De Winne (KU Leuven), Annelies Baelus (Acerta) en Hannelore Van Meldert (Acerta). Het geheel zal in goede banen geleid worden door Kathelijne Verboomen, onze directeur van het kenniscentrum.

Herbekijk het Panel Webinar