Tips voor succesvol ondernemen: #acertime

Ondernemer zijn, dat is een druk werkleven: medewerkers zoeken, hen opleiden, personeelsadministratie, etcetera. Altijd valt er iets te regelen. Wat extra tijd voor jouw passie, het ondernemen, komt dus zeker wel van pas. Daarom stelden wij een e-magazine samen, met 24 tips om tijd te besparen. Specifiek voor jou als ondernemer. Zo heb jij meer tijd om je medewerkers te ondersteunen en te ondernemen!

Tijd besparen? Met de tips van #acertime!

Tijd besparen? Met de tips van #acertime!

Hoe jij tijd kan besparen? Acerta stelde 24 tips samen, speciaal gericht op ondernemers
Leer bijvoorbeeld efficiënt aanwerven, optimale loonpakketten samenstellen, je medewerkers voordelig belonen en zoveel meer. 

Ontdek hieronder alvast enkele tips in de kijker. Wil je alle tips ontdekken? Download dan zeker ons e-magazine!

Ontvang alle tips in je mailbox

Enkele tips uitgelicht

Rekruteer op potentieel

De juiste persoon op de juiste plaats, dat is essentieel. Splits je rekruteringsproces op in 4 stappen en trek jouw ideale match aan. Leg de focus daarbij niet enkel op competenties, maar ook op potentieel, veerkracht en motivatie!

Onboarding als warm welkom

Nieuw talent gevonden? Zorg voor een goede onboarding en betrek nieuwe medewerkers nog voor ze aan de slag gaan bij jou. Teamspirit en betere resultaten gegarandeerd! Ook je employer branding vaart hier wel bij.

Personeel als menselijk kapitaal

Het ideale werkklimaat, dat is met onze hr-oplossingen binnen handbereik. Besteed je personeelsbeleid uit en maak je onderneming en medewerkers sterker.

Haal je mensen uit de file

Met het mobiliteitsbudget stellen medewerkers zelf een plan samen, of dat nu cash for car is of een treinabonnement. Zo geraakt iedereen op een optimale manier tot aan z’n bureau! Je kan bij Acerta terecht voor berekeningen en advies.

Cafetariaplan? Goed plan!

A la carte het eigen loonpakket samenstellen? De droom van iedere medewerker! Met een cafetariaplan geef je medewerkers de vrijheid om te beslissen hoe ze hun loonpakket optimaal indelen. Voor jou is dit 100 % budgetneutraal.

Warrants als optimale bonus

Je kan medewerkers een bonus toekennen. Dat kan via een cashbonus of een winstpremie. Maar dacht je al eens aan warrants? Deze bonus is immers vrij van sociale zekerheidsbijdragen, én is fiscaal aftrekbaar. Bovendien is dit een erg flexibele manier van belonen.

Tijd besparen door extra personeel aan te werven?

Tijd besparen door extra personeel aan te werven?

Vele handen maken licht werk. Met meer personeel heb jij meer tijd voor je zaak. Reken op Acerta om je hierin te ondersteunen: laat je gidsen door ons stappenplan, en breng het kostenplaatje in kaart met een loonkostsimulatie.

Ontdek hoe