Acerta voor werkgevers

Cafetariaplan: je gids voor flexibel verlonen

Flexibel verlonen? Dat doe je zo

Flexibel verlonen? Dat doe je zo

Flexibel verlonen, ook gekend als het cafetariaplan, wint aan populariteit. Met een flexibel loonbeleid zet je gericht in op medewerkerstevredenheid en trek je nieuw talent vlotter aan. Plus: een cafetariaplan is ook voor kmo’s een haalbare kaart. Acerta geeft je de nodige informatie en tools.

Waarom kies je voor flexibel verlonen?

Je medewerkers een flexibel loonpakket aanbieden, is dat veel werk? En wat zijn de voordelen die je kan aanbieden? We maken je graag wegwijs in de do's-and-don'ts van een flexibel loonpakket.

Cafetariaplan? Acerta-webinar verheldert

Een cafetariaplan aanbieden? Dan ben je best goed geïnformeerd en stel je een plan van aanpak op. Hoe je dat doet? We leggen het je uit tijdens een verhelderend online opleiding. Schrijf je snel in voor het Cafetariaplan-webinar.

Maak kennis met de Acerta-aanpak

Cafetariaplan uitrollen in je bedrijf? Acerta informeert en ondersteunt je bij de organisatie ervan. Met ons Benefit Motivation Plan haal je een beproefde aanpak in huis. Advies over welke voordelen je best aanbiedt? Ondersteuning bij het invoeren van je cafetariaplan? Wees welkom.

Vind een antwoord op de meest gestelde vragen

Wil je graag starten met het Benefit Motivation Plan, maar zit je met een aantal prangende vragen? Acerta biedt je graag een duidelijk en correct antwoord. Om je alvast op weg te helpen stelden we enkele FAQ’s op.