Kenniskrakers

Hoe je je personeel aan boord houdt in een kleine onderneming

Wil je graag inzetten op personeelsontwikkeling? Wil jij groeien en ook je medewerkers mee motiveren om vooruit te gaan? Of ontdek je graag wat andere ondernemers doen om hun medewerkers aan boord te houden? Wat werkt er voor hen? Wat doen zij anders dan jij? Werkt het beter of net niet? Goed nieuws, via Kenniskrakers krijg jij de kans om een kijkje te nemen bij jouw concullega’s.

Binnenkijken bij je concullega's

Een zaak runnen is een intensieve taak. Elke dag opnieuw. Als werkgever doe je je uiterste best, maar soms glippen er zaken door de mazen van het net. Hoe pakken andere werkgevers dat aan? Altijd al willen weten hoe anderen aan personeelsontwikkeling doen en wat hun visie is?

Wij hebben het antwoord. Aan de hand van medewerkerenquêtes proberen we je te matchen aan een onderneming met dezelfde interesses en visie. Is er een match, dan mag je 5 dagen lang, in samenspraak met jouw agenda, een bezoek brengen aan die onderneming. Zo leer je uit eerste hand hoe zij omgaan met hun personeelsbeleid- en ontwikkeling.

Voordelen van werkplekleren

  • je leert op korte termijn erg veel bij: de kenniskraak duurt maar 5 dagen, gespreid in de tijd, zoals het in jouw agenda past
  • je krijgt een duwtje in de rug van je Acerta-coach en een echte Kleine Onderneming-mentor (op maat van jouw bedrijf dus)
  • je leert échte technieken van op de werkvloer en doet inspiratie op
  • je wordt via een slim systeem gekoppeld aan een bedrijf waar je veel kan bijleren
  • met als extra bonus: je leert mensen kennen en bouwt aan je netwerk

Stel jouw onderneming kandidaat

Vul het formulier in en wij gaan op zoek naar een match.

Maak je geen zorgen, het is helemaal vrijblijvend en je mag nog altijd terugkrabbelen! We contacteren je dan binnen de twee weken.                                                                        

Bekijk onze video