Krijg je medewerkers terug gelukkig aan het werk

Krijg je medewerkers terug gelukkig aan het werk

Een re-integratietraject is een traject dat werkgever en werknemer samen aangaan. In overleg gaan jullie op zoek naar haalbare oplossingen om de langdurig zieke werknemer terug te integreren in de organisatie.

Ben je op zoek naar de juridische mogelijkheden tot tewerkstelling of naar de juridische instrumenten om correct met ziekteverzuim om te gaan? Bekijk dan zeker onze mogelijkheden rond juridisch ondersteuning en relevante opleidingen. 

Contacteer ons
Juridisch advies

Juridisch advies

Het is van vitaal belang dat je beleid over ziekteverzuim duidelijk is binnen je organisatie. Dit betekent ook dat de richtlijnen goed omschreven moeten zijn, bijvoorbeeld in het arbeidsreglement. 

Bij een eventuele re-integratie na een periode van arbeidsongeschiktheid, moet bekeken worden welke juridische mogelijkheden tot tewerkstelling er zijn en welke haalbaar zijn voor beide partijen. 

Dankzij onze expertise en ervaring krijg jij de juridische instrumenten om correct met ziekteverzuim om te gaan en om zo een plan van aanpak op te stellen. 

Maak een afspraak (eerste 15 minuten gratis)

Opleidingen welzijn

In de hedendaagse drukke en veeleisende arbeidswereld wordt het belang van welzijn steeds meer erkend. Werkgevers en werknemers realiseren zich dat het welzijn van medewerkers van cruciaal belang is voor het behalen van succes op professioneel vlak en het creëren van een gezonde en positieve werkomgeving.

Acerta biedt een breed scala aan opleidingen op het gebied van welzijn. Neem vandaag nog de eerste stap naar een welzijnsgerichte organisatie en schrijf je in voor een van onze inspirerende opleidingen!

Ontdek de opleidingen
Wil je graag actief werken rond re-integratie?

Wil je graag actief werken rond re-integratie?

Neem dan hier contact met ons op voor een voorstel op maat.

Contacteer ons