Acerta voor werkgevers

Kennis en applicaties

Employer’s Guide

Het Belgische arbeidsrecht in een notendop
De Employer’s Guide geeft niet-Belgische managers een perfect overzicht van de hoekstenen van het Belgische arbeidsrechtelijke systeem. Elk jaar worden de teksten, bedragen en voorbeelden geactualiseerd. Zo beschik je steeds over de meest recente informatie.

Over dit boek

De Employer’s Guide is een Engelstalige publicatie waarin de volgende topics aan bod komen:

  • Belgische arbeidsrelaties
  • Toegang tot België
  • Arbeidsrecht en -voorwaarden
  • Sociale zekerheid
  • Fiscaliteit

Voor wie?

De Employer’s Guide richt zich tot het niet-Belgische management dat in opdracht van een buitenlandse holding managementopdrachten vervult in een dochteronderneming of exploitatiezetel in België. Deze publicatie laat niet-lokale managers toe om met kennis van zaken mee te praten over de Belgische sociale verhoudingen tussen werkgever en werknemer en hierdoor de juiste beslissingen te nemen. Ook buitenlandse bedrijven die overwegen om activiteiten in België te ontwikkelen en hiervoor (buitenlandse) werknemers willen tewerkstellen, vinden nuttige informatie in dit boek.

Deze publicatie laat niet-lokale managers toe mee te praten over de Belgische sociale verhoudingen tussen werkgever en werknemer en hierdoor de juiste beslissingen te nemen.

Over de redactie

Deze publicatie werd met zorg samengesteld door Acerta-specialisten.