Iedereen baas!

Over samenwerken met vier generaties
Sinds 2016 begeeft generatie Z zich op de werkvloer. Doordat babyboomers langer aan de slag blijven, zullen bedrijven uitzonderlijk vier generaties moeten laten samenwerken. Generaties met elk hun eigen kenmerken en hun eigen bijdragen. Generaties met hun eigen cultuur, waarden en manier van werken. Hoe vallen die te verenigen? Dat vertelt Iedereen baas!

Over dit boek

Behalve een concreet en onmiddellijk toepasbaar stappenplan, bevat Iedereen Baas! talrijke tips & tricks. De uitdagingen van de toekomstige bedrijfsstructuren en hun leiders komen heel duidelijk naar voren. Met bijzondere aandacht voor de rol van het digitale in de werking van bedrijven, maakt het boek van de synergie tussen generaties de ideale voorbereiding op de toekomst.

Verschillen worden voordelen

Iedereen Baas! leert je niet enkel de verschillen tussen de generaties te verzoenen. Het gaat een stapje verder en toont hoe je die verschillen uitspeelt als een troef voor je bedrijf. Nieuwe generaties denken vanuit digitale mogelijkheden. Als werkgever kun je hun ideeën en ambities op inspirerende wijze inzetten binnen je bedrijf. Zo haal je het meeste uit een situatie die op het eerste gezicht niet ideaal lijkt. 

Iedereen Baas! leert je niet enkel de verschillen tussen de generaties te verzoenen, maar toont ook hoe je die verschillen uitspeelt als een troef voor je bedrijf.

Over de auteur

Schrijfster van Iedereen Baas! is Saskia Van Uffelen. Ze werkt al meer dan 25 jaar in de ICT-sector. In al haar (inter)nationale functies kon ze succesvol ondernemend werken, dankzij speciale aandacht voor het belangrijkste aspect van de organisatie: de mens.

Bestel nu

Ja, ik wens volgende uitgaven te bestellen:

Je gegevens:

Acerta zal jouw persoonsgegevens enkel gebruiken om op jouw vraag te antwoorden of je de gevraagde informatie te bezorgen.