Acerta voor werkgevers

Kennis en applicaties

Sociale Wegwijzer

Hét sociaal-juridische tijdschrift voor jouw onderneming
Sociale Wegwijzer
volgt voor jou de ontwikkelingen in het vakgebied van sociaal recht en personeelsfiscaliteit op de voet. Zo sta je steeds garant voor een gezond en correct hr-beleid.

Over dit tijdschrift

Elke twee weken (22 edities per jaar) geeft Sociale Wegwijzer je een compleet overzicht van de nieuwe wetgeving en administratieve verplichtingen, scoops en boeiende commentaren. Zo blijf je altijd perfect op de hoogte.

Iets voor jou?

Sociale Wegwijzer richt zich in de eerste plaats naar hr-managers, personeelsmedewerkers, specialisten van sociale secretariaten, studiediensten enzovoort. Maar evengoed naar eender wie zich voor de razendsnelle evolutie van het sociale recht interesseert.

In Indicateur Social vind je dezelfde info als in Sociale Wegwijzer, aangevuld met artikels die voor het Franstalige landsgedeelte relevant zijn.

Elke twee weken geeft Sociale Wegwijzer je een compleet overzicht van de nieuwe wetgeving en, administratieve verplichtingen, scoops en boeiende commentaren.

Over de redactie

Sociale Wegwijzer is het resultaat van een mooie samenwerking tussen Acerta Consult en Wolters Kluwer. Grondige kennis van de materie gekoppeld aan jarenlange en dagelijkse praktijkervaring vormen het kwaliteitslabel van beide. De tijdschriftenreeks is helder en toegankelijk geschreven.

Bestel nu Sociale Wegwijzer

Liever eerst een proefexemplaar?

Laat dan hieronder je gegevens na en we bezorgen jou zo snel mogelijk een gratis proefexemplaar van Sociale Wegwijzer.