Zelfevaluatie in gezondheids- en welzijnsvoorzieningen

Als zelfkennis het ‘begin van alle wijsheid’ is, dan is zelfevaluatie een goede keuze om beter vat te krijgen op je organisatie. Maar, hoe begin je eraan? En vooral: waartoe dient al die wijsheid? Zelfevaluatie in gezondheids- en welzijnsvoorzieningen vertelt het je.

Over de brochure

Deze brochure beantwoordt eerst de vraag waartoe een goede zelfevaluatie dient. Weet waarom je iets wilt weten, anders is al die kennis doelloos en wordt elke zelfevaluatie een vermoeiende activiteit die kwaliteitszorg tot een sleur maakt. Zo richt de brochure je naar een zelfevaluatie die effectief nuttig is voor jou.

Haal meer uit zelfevaluatie

Wil je echt aan de slag met zelfevaluatie? Dan is deze brochure een waardevol kompas om je op weg te helpen naar een kwaliteitsvollere organisatie en dienstverlening.

Deze brochure is een waardevol kompas om je op weg te helpen naar een kwaliteitsvollere organisatie en dienstverlening.

Over de auteur

Annemie Vanden Bussche was trainer-consulent bij Acerta. Acerta, voorheen VOCA, is reeds meer dan vijftien jaar een belangrijke partner bij de vorming en ontwikkeling van organisaties en hun medewerkers in de welzijns- en gezondheidssector.

Bestel nu

Ja, ik wens volgende uitgaven te bestellen:

Je gegevens:

Acerta zal jouw persoonsgegevens enkel gebruiken om op jouw vraag te antwoorden of je de gevraagde informatie te bezorgen.