Bied jij je medewerkers warrants aan? Bereken snel je voordeel

Beloon jij je medewerkers met een mooie bonus? Kies er voor om die uit te betalen in warrants. Zo houden je medewerkers netto meer over terwijl jouw loonkost gelijk blijft. Meer weten? Acerta simuleert het voordeel voor je medewerker.  

Een service die dat stapje verder gaat

Een service die dat stapje verder gaat

Warrants zijn een goed alternatief voor de klassieke bonus. Zeker als je kiest voor de service van Acerta. Ons team staat helemaal voor je klaar om jou te ondersteunen waar nodig. Acerta bekijkt warrants als een echt hr-instrument waarmee je je werknemers beloont en motiveert. We denken met jou mee over het doel dat jij wil realiseren met het aanbieden van warrants aan je werknemers. Je kan hierbij rekenen op onze brede ervaring en expertise in beloning en verloning. Bovendien kan starten met warrants al binnen de maand en werken wij uitsluitend met een betrouwbare partner. Dankzij onze snelle en eenvoudige verkoopprocedure hebben je medewerkers binnen de kortste tijd het netto voordeel op hun rekening staan.

Vraag een simulatie aan
Vraag een simulatie aan

Vraag een simulatie aan

Via een simulatie ontdek je zeer snel het netto-voordeel dat je medewerkers krijgen als jij kiest voor warrants. Warrants zijn dan ook een win-win voor medewerker en werkgever. Je vraagt zeer eenvoudig een vrijblijvende simulatie aan via het invulformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag een simulatie aan