Webinar onboarding: welkom!

Je vindt de medewerker van je leven. Het talent dat in je organisatie past en er zin in heeft. Houden zo. Zorg ervoor dat je nieuwe collega vlot en prettig zijn weg vindt in je organisatie. Zo wordt het een blijver, die met plezier groeit.

Onboarding creëert trouw

Onboarding creëert trouw

Zelfs het meest enthousiaste en ervaren talent is onwennig bij de start in een nieuw bedrijf. Een andere organisatie betekent andere mensen, gewoontes, verwachtingen en doelen. Als werkgever hou je je kersverse versterking graag als meerwaarde in huis.

Met een doordacht onboardingtraject voorkom je misverstanden en teleurstellingen. Dit integratieproces gaat verder en breder dan het wegwijs maken tijdens de eerste inloopperiode. Het start bij de ondertekening van het contract en gaat enkele maanden door. Tot de nieuwkomer helemaal geland is als bekwame, gepassioneerde en trouwe collega. Een waardevolle ambassadeur voor je onderneming.

Een gratis webinar waar je echt iets aan hebt

Bij onboarding komt heel wat kijken, maar het levert jou en je nieuwe medewerker dan ook heel wat op. Geen stress: vele bedrijven gingen je al voor en Acerta deelt zijn ruime ervaring en concrete tips graag met jou.

Tijdens ons webinar in samenwerking met onboardingsoftwarespecialist Talmundo ontdek je:

  • waarom onboarding vandaag zo belangrijk is
  • wat medewerkers waarderen tijdens hun onboarding
  • wat de quick wins zijn
  • het geheim van best practices
  • een handige en doeltreffende onboardingapplicatie