Zoek je een goed klankbord? Boek een expert!

Je bent ondernemer, dus je weet het al uit ervaring: ondernemen is durven. Zelf je koers uitstippelen. En ook: elke dag bijleren hoe je je zaak vooruit helpt. Soms is dat niet zo duidelijk en sta je op een kruispunt. Welke weg sla je in? Wat wordt het volgende traject? En hoe vind je weer aansluiting bij groei en succes? Ook in die fase staat Acerta je graag bij.

Een goed gesprek met een ondernemerscoach – van ondernemer tot ondernemer, in alle vertrouwelijkheid – kan heel wat verhelderen. Daarin komen alle vragen aan bod die jou bezighouden: 

  • of je prijzen wel goed zitten;
  • hoe jouw markt evolueert en hoe jij daar best op inspeelt;
  • of een webshop iets voor jou is; 
  • hoe je meer kan inzetten op (digitale) marketing; 
  • of je best iemand in dienst neemt of juist niet;
  • ​of een andere vennootschapsvorm beter zou zijn ...

Allemaal vragen waarvoor Acerta de juiste ondernemerscoaches in huis heeft. 

Met zijn/haar visie en ervaring is zo’n coach niet alleen de expert in bepaalde deelgebieden die je betrouwbaar advies kan geven, maar ook een uitstekend klankbord voor je twijfels en bezorgdheden. 

Boek een afspraak

Ontdek onze coaches

Mieke Bruyninckx

Mieke Bruyninckx

Hulp bij het kiezen van een vennootschapsvorm

Mieke studeerde af als licentiaat in de Rechten aan de KU Leuven in 1991. Ondertussen werkt zij reeds 28 jaar als juridisch adviseur bij Acerta en volgt ze de wetgeving op de voet!
Greet Boonen

Greet Boonen

Hulp bij je marketingplan

Greet heeft tijdens haar loopbaan verschillende merken een meerwaarde mogen geven, waaronder L’Oréal, McCain, Levis, VTM en Libelle. Daarnaast leidde ze ook merktransformaties in Europa en Azië. Als zelfstandig ondernemer deelt ze graag haar veelzijdige expertise.
Bert Gybels

Bert Gybels

Hulp met digital marketing

Bert is digitaal strateeg & growth marketeer gespecialiseerd in performance marketing. Kortom: hoe de exacte return van online marketinginspanningen bepalen, meten en verbeteren. Hij werkte al voor grote merken als Flair, McDonald’s en Volkswagen en heeft veel ervaring in het coachen van zelfstandigen bij hun groei.
Nicole Lasseel

Nicole Lasseel

Hulp bij je businessplan en pricing

Als eigenaar van Multi/Media Power en docent aan de Artevelde University College heeft Nicole meer dan 30 jaar ervaring met businessontwikkeling, project- & salesmanagement, (e-)marketing, market research & analytics, e-commerce en CRM & coaching. Dit zowel met startups als doorgroeiprojecten.
Pieter Bleyen

Pieter Bleyen

Hulp bij btw-verplichtingen

Pieter is Master in Overheidsmanagement en -beleid (KU Leuven) en gegradueerde Boekhouden. Hij bouwde zijn fiscale expertise, specifiek gericht op zelfstandigen en kmo’s, op bij de FOD Financiën. Nu doceert hij Kostprijsaccounting bij UCLL en Btw bij Syntra Limburg. Bij Acerta werkt hij mee aan digitale oplossingen voor onze klanten en partner-boekhouders.

Expertise

De ondernemerscoaches zijn stuk voor stuk experten in hun vakgebied. Ontdek wie ze zijn en wat ze voor jou kunnen betekenen.

Advies op maat

Je kan persoonlijk advies op maat van jouw zaak en situatie boeken voor verschillende domeinen.

Wanneer het jou uitkomt

De sessies zijn persoonlijk en vertrouwelijk en gaan telefonisch door wanneer het voor jou past.

Wat mag je verwachten?

Wat mag je verwachten?

Samen met onze partners investeren we in dit project. Dankzij hen kunnen we de individuele coaching ter beschikking stellen voor slechts 45 euro (excl. btw) per uur. Je deelt de uitdagingen van je zaak in het specifieke domein, en krijgt live advies op maat van je eigen zaak en situatie. Een goed gesprek met onze experts kan je een eind op weg helpen.

Boek je afspraak

In samenwerking met onze partners

Heb je al nagedacht over een geschikte bedrijfswagen? Overweeg je elektrisch rijden? Total is dé speler op de energiemarkt die een totaaloplossing biedt voor al uw energiebehoeften. Neem zeker een kijkje op www.totalgp.be/nl/acerta voor meer info en een exclusieve korting op uw energiecontract.
Hulp nodig bij het bepalen van je optimale financieringsmix, het adviseren voor het afdekken van je risico’s en het helpen om online en offline te ondernemen? Laat je gratis ondersteunen door de experten van KBC. Eén adres: www.kbc.be/ondernemen.

Elke onderneming heeft een betrouwbare telecompartner nodig. Orange biedt aangepaste programma’s, abonnementen en tariefplannen aan, allemaal op maat van je professionele behoeften. Kijk snel op www.orange.be/nl/zelfstandigen voor meer info.

Je loon optimaliseren op een fiscaal voordelige manier? Dat kan zeker! Sodexo vertelt je graag alles over de mogelijkheden om je loonpakket aan te vullen. Denk maar aan maaltijdcheque, ecocheque, enzovoort. Kijk op www.chequelist.be voor een gratis benefitsplan op maat van je onderneming.
Je klanten elektronisch laten betalen? Dat is een goed idee! Worldline biedt eenvoudige, innovatieve en toegankelijke betaaloplossingen aan voor je bedrijf. Ontdek alle formules en promoties op www.mijnbetaaloplossing.be/starters.