Naar inhoud

Home Acerta in de media Columns Wat neem je mee uit vakantie?

Wat neem je mee uit vakantie?

Afstand zorgt voor nieuwe inzichten. De vakantie loopt stilaan op zijn einde. Wellicht was dit een periode van genieten en zalig nietsdoen of net sportief en actief bezig zijn. Maar ook een tijd van reflectie, het moment waarop we nadenken over onze toekomst en alles eens op een rijtje zetten.

Misschien vroeg je je daarbij ook wel af wat er eigenlijk gebeurd is met de persoon die je vroeger was? Hoe de wereldverbeteraar een boekhouder geworden is of de kunstenaar een sales manager en de archeoloog een brave ambtenaar?

Weet je eigenlijk nog wel over welke talenten je beschikt en wat je hiermee kan bereiken? Of ben je zover van jezelf weggedreven, dat je dit vergeten bent?

Heb je al eens nagedacht over wat je nu werkelijk wil met je leven? Want hoe je het ook draait of keert, vroeg of laat komt je ware ik in opstand en willen je talenten eruit!

Het goede nieuws is dat je bij deze denkoefening een hulplijn kan inroepen. De Vlaamse Overheid voorziet voor elke werknemer of zelfstandige de mogelijkheid om loopbaanbegeleiding te volgen. Dankzij de financiële steun van de overheid, kan je al vanaf 40 euro beroep doen op professionele ondersteuning bij loopbaan- of opleidingsvragen.

Voor meer info over dit alles, verwijzen we je graag naar acerta.be/loopbaanbegeleiding. Ons team van gemotiveerde en door de wol geverfde loopbaanbegeleiders staan steeds klaar om je toekomstdroom, samen met jou, scherper te stellen en vorm te geven!

Inge Hennes, Outplacement Consultant & Career Coach 

Over Acerta
De Acerta Groep
Missie en visie
Strategie
Historiek
Acerta en Doccle
Partners
Acerta in de media
Persberichten
Media contacts
Downloads
Columns
Jobs bij Acerta
Onze medewerkers aan het woord