Naar inhoud

Home Aanbod

De uitgelezen partner voor uw loon- en personeelsadministratie.

Acerta bouwt met Port & Logistics een persoonlijke dienstverlening op maat uit specifiek gericht op noden van haven, logistieke en transportbedrijven, waarvan haar klanten elke dag de voordelen ervaren.  We staan borg voor een efficiënte personeelsadministratie in een steeds veranderende markt.

Voor deze dienstverlening op maat rekent Acerta Port & Logistics u een doorzichtige en bijzonder concurrentiële prijs aan zonder verrassingen.

Specialisatie in bepaalde sectoren

Door zijn jarenlange ervaring in vervoer, logistiek, expeditie en internationale handel, kan Acerta Port & Logistics u als geen ander wijzen op de voordelen en verplichtingen binnen deze sector. Deze specialisatie met praktijkgerichte ondersteuning en advies door juristen van Acerta, levert u als ondernemer de toegevoegde waarde die u zoekt.

On-line personeelsadministratie met Acerta Connect

Beheer vlot uw loonberekening en hr-processen met Acerta Connect. Onze vernieuwde payroll management tool blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid, eenvoud en efficiëntie. Ontdek zelf de vele mogelijkheden.

Meer informatie over Acerta Connect.

On-line personeelsadministratie met e-Twist

U wenst uw personeelsadministratie op een comfortabele, snelle en efficiënte manier uit te voeren? e-Twist biedt u de meerwaarde van online communicatie. e-Twist is een gebruiksvriendelijke webtoepassing die u toelaat uw loon- en personeelsadministratie online af te handelen. U raadpleegt en wijzigt uw gegevens via uw pc-scherm. Op de kalender duidt u maandelijks de afwezigheden, ziektes en vakanties aan. e-Twist geeft u bovendien toegang tot de persoons- en loongegevens van uw medewerkers. Met één muisklik belandt alles automatisch bij Acerta Sociaal Secretariaat, waar de loonberekening en –administratie voor u gebeurt.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de consultants van Acerta Sociaal Secretariaat. U vindt de contactgegevens via de link Contact.

On-line personeelsadministratie met TTL

U bepaalt de samenwerkingsvorm. De in eigen beheer ontwikkelde TTL-software is een vrijblijvend en krachtig instrument om uw personeels- en loonadministratie te automatiseren via het internet. Deze software is vooral geschikt voor de transportsector waar diverse koppelingen met boordcomputers, digitale tachograaf, scanner,... mogelijk zijn.

Links met uw tijdsregistratie en/of boekhouding behoren tot onze standaarddiensten.

Meer informatie over TTL

Contact
Opleidingen
Uw sector
Aanbod
Nieuws
Tools
Acerta Connect voor de transport en logistieke sector
TTL
PADSY +®