Naar inhoud


Acerta ondersteunt social profit organisaties in elke groeifase en bij elk hr-proces. Dankzij innovatieve tools, ervaringsdeskundigen en gespecialiseerde kennis helpt Acerta uw organisatie uit te bouwen en te versterken.

 • TMA sessies 
  Heeft u deze gemist ? Geen paniek:
  -Download de app ‘TMA competentiebibliotheek’! Een echte hulp met gedragsvoorbeelden bij competenties en heel wat interviewvragen.
  -Wenst u op een speelse manier aan de slag te gaan met de talenten van uw team ? Speel dan het TMA spel. Te bestellen bij uw hr business partner. 25 euro excl BTW.
  -Wenst u het praktijkboek ‘ Van talent naar performance. Talentgericht selecteren, ontwikkelen en beoordelen’? Neem contact met ons op en we brengen het tot bij u!

  In het voorjaar 2018 organiseren wij opnieuw sessies. Wij houden u op de hoogte.
 • Sociaal-juridische updates voor de social profit
  De sociaal-juridische updates, bieden u een kant-en-klaar overzicht van alle wijzigingen op het gebied van arbeidswetgeving, fiscaliteit en sociale zekerheid. En dit op maat van de social profit.
  Docent Veerle De Viaene legt u in dit filmpje persoonlijk uit wat de bedoeling is. 
  Gratis en vrijblijvend proeven van een update-sessie?
  Kies een datum en locatie die voor u past en schrijf in via deze link.
    

Ons aanbod

Hr-ondersteuning

Ontdek ons aanbod


Klant worden bij Acerta? Contacteer ons!

Voor leden van SOM

Voor leden van SOM

SOM gunde ons het raamakkoord sociaal secretariaat. Maak nu uw overstap zodat u nog 5 jaar kan genieten van deze samenwerking. Uw hr partner social profit geeft u graag meer uitleg.

contact

Voor de socio-culturele sector of leden van Sociare

Voor de socio-culturele sector of leden van Sociare

Voortaan is werktijd.be gekoppeld aan onze payroll tool Acerta Connect. Zo kunnen de prestaties en afwezigheden doorstromen naar de kalender van het loonpakket. Wil u hiervan gebruik maken? Neem dan zeker contact op met uw relatiebeheerder!

ontdek Acerta Connect

Uitdagingen
Aanbod
Tools
Hr-ondersteuning
Nieuws
Tools
Acerta Connect
Orbis
Presa
Arno HR