Geef je talenten alle kansen

Werken bij Acerta

Waarom werken bij Acerta?

Elke dag toffe uitdagingen

In alles wat we doen, gaan we voor de kracht van mensen. Met de talenten, de kennis en het enthousiasme van onze 1410 medewerkers, verspreid over heel België, tackelen we elke dag nieuwe uitdagingen. We begeleiden onze klanten in hun groei - met respect voor hun eigenheid en autonomie.

Bruisend innovatieve werkomgeving

Een werkomgeving waarin we elkaar aanmoedigen met heldere ideeën, dat is Acerta. We gaan voor vernieuwing en denken out-of-the-box. Zo verbeteren we dagelijks de service aan onze klanten: starters, zelfstandigen, vrije beroepers, boekhouders en accountants, kmo’s en grote ondernemingen in verschillende sectoren.

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Volop op je talent inzetten is goed voor je welbevinden én maakt het grote verschil voor het bedrijf waar je werkt. Daarom focussen we in elke fase van je loopbaan op je competenties en drijfveren, en nodigen we je uit om je kracht en je passie verder te ontwikkelen.

Heb jij het in je? Solliciteer!

Heb jij het in je? Solliciteer!

Je toekomstige collega’s gaan voluit voor mensen. Ze zijn fier op wat ze doen, durven innoverende oplossingen aandragen en werken samen vanuit een sterke klantgedrevenheid. Herken jij jezelf in dat plaatje? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Bekijk onze vacatures

Vooruitzien

Je denkt in termen van opportuniteiten, en draagt proactief innoverende oplossingen aan.

Teamwork

Je pakt problemen meteen aan en gaat als één team op zoek naar een oplossing.

Luisteren

Je stelt het belang van je klanten voorop. Je kent hen en hun sector, en werkt die kennis dagelijks bij.

Samen gaan we voor de glimlach

Samen gaan we voor de glimlach

Ons ultieme doel: tevredenheid. Niet enkel bij onze klanten maar ook bij onze medewerkers. Daarom zoeken we voor jou als werknemer de plek waar je je het best in thuis voelt en waar je talenten het meest tot hun recht komen. We investeren in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Door in te zetten op je talent, bekomen we bovendien nog betere resultaten voor onze klanten.