Tijdregistratie- en planningstool bookU

Geen tijdverlies meer bij het inplannen van je werknemers

Is het een hele puzzel om de werkuren van je tijdelijke medewerkers bij te houden? Start met bookU, zo bespaar jij tijd én geld.

bookU automatiseert heel eenvoudig je personeelsplanning en prikklok. Zo verwelkom je straks al je tijdelijke werknemers inclusief jobstudenten, flexi's en interims met open armen. Zélfs als ze maar één dag inspringen. Bovendien is de opstart eenvoudig, is er een automatische integratie naar jouw loonverwerking én is het goedkoper dan werken met een interimkantoor.

Ik wil een offerte of demo

Jouw voordelen?

Eenvoudige opstart

Geen zorgen! De opstart verloopt super snel en eenvoudig. Zo kan jij starten in een vingerknip.

Automatische loonverwerking

De gevalideerde prestaties in bookU worden gekoppeld aan Acerta Connect voor een naadloze doorstroom én loonverwerking. Extra handig!

Win tijd

In de bookU app geven je medewerkers zelf aan wanneer ze beschikbaar zijn en hebben ze real-time toegang tot de laatste planning. Zo wint iedereen kostbare tijd!

Goedkoper dan interim

Regel je nu alles via een interimkantoor? Wist je dat deze oplossing naast tijd je ook geld oplevert? Want deze oplossing is goedkoper dan werken met een interimkantoor!

Heldere communicatie & planning

Jij kiest wie je wanneer inzet op basis van de beschikbaarheden. bookU verwittigt automatisch alle betrokkenen. Jij checkt en volgt alles via de tool. En dit 24/7 met steeds actuele info.

Altijd in orde

Je planning aanpassen, werkuren registreren, Dimona-aangiftes? Dat kan in één handige tool. Zelfs de contracten van flexibele werkkrachten worden automatisch opgemaakt. Jij moet enkel nog checken en go!

Tijdsregistratie en je personeelsplanning bij flexi-jobbers
Vrolijke vrouw aan computer

Herbekijk het webinar

In dit webinar maak je kennis met de tool en ontdek je hoe eenvoudig de administratie van tijdelijke werkkrachten zoals flexijobbers of jobstudenten wordt.

Ga naar het webinar
Flow werking Book'u

bookU en Acerta: partners in efficiëntie

Waarom kostbare tijd verliezen als het ook eenvoudig kan? De gebruiksvriendelijke tool automatiseert je prikklok & planning én sluist alle data door naar Acerta Connect voor een nóg efficiëntere loonverwerking. bookU en Acerta zorgen óók voor de set-up en een naadloze integratie.