Vereenvoudig je tijdsregistratie en personeelsplanning

Ben je soms aan het het puzzelen om de werkuren van je medewerkers bij te houden? Werk jij in je winkel of horecazaak met flexijobbers en tijdelijk personeel? Dan verlies je ongetwijfeld heel wat tijd met de opmaak van contracten, Dimona-aangiftes en planningen. Gelukkig kan dat nu anders.

Book'u automatiseert heel eenvoudig je personeelsplanning en prikklok. Zo verwelkom je straks al je tijdelijke werknemers inclusief jobstudenten, flexi's en interims met open armen. Zélfs als ze maar één dag inspringen. Wij kijken op basis van jouw noden wat onze meest geschikte oplossing is.

Ik wil een offerte Ik wil een demo
Herbekijk het webinar

Herbekijk het webinar

In dit webinar maak je kennis met de tool en ontdek je hoe eenvoudig de administratie van tijdelijke werkkrachten zoals flexijobbers of jobstudenten wordt.

Ga naar het webinar
Tijdsregistratie en je personeelsplanning bij flexi-jobbers

De voordelen van een planningstool

Altijd in orde

Je planning aanpassen, werkuren registreren, Dimona-aangiftes? Dat kan in één handige tool. Zelfs de contracten van flexibele werkkrachten worden automatisch opgemaakt. Jij moet enkel nog checken en go!

Win tijd

Het beheer van je (tijdelijke) medewerkers wordt een stuk eenvoudiger. In de Book’u app geven je medewerkers zelf aan wanneer ze beschikbaar zijn, verlof willen nemen en hebben ze real-time toegang tot de laatste planning.

Automatische loonverwerking

De gevalideerde prestaties in Book'u worden gekoppeld aan Acerta Connect voor een naadloze doorstroom én loonverwerking. Win-win.

Up-to-date info, 24/7

Op het laatste moment een jobstudent inzetten voor een drukke weekendshift? Oliver is ziek en Timea neemt zijn uren over? Je plant je werknemers snel in via je smartphone. De tool is 24/7 beschikbaar.

Heldere communicatie & planning

Jij kiest wie je wanneer inzet op basis van de beschikbaarheden. Book'u verwittigt automatisch alle betrokkenen. Jij checkt en volgt alles via de tool.

Flow werking Book'u
Book'u en Acerta: partners in efficiëntie

Book'u en Acerta: partners in efficiëntie

Waarom kostbare tijd verliezen als het ook eenvoudig kan? De gebruiksvriendelijke tool automatiseert je prikklok & planning én sluist alle data door naar Acerta Connect voor een nóg efficiëntere loonverwerking. Book'u en Acerta zorgen óók voor de set-up en een naadloze integratie.