Deel deze pagina

#Bridge

Deel je werknemers met andere werkgevers

Wat is Bridge?

Bridge van Acerta is hét online deelplatform waar werkgevers hun werknemers kunnen delen. Via Bridge kan je tijdelijk je personeel elders tewerkstellen of net profielen vinden die je werkdruk tijdelijk helpen te verlagen. Bridge van Acerta geeft je zo de kans flexibel in te spelen op de huidige situatie van je organisatie.

Ik wil werknemers delen Ik heb werknemers nodig
Voor wie is Bridge interessant?

Voor wie is Bridge interessant?

Bridge is er zowel voor werkgevers die een personeelsoverschot als -tekort hebben. Want hoewel de ene sector kreunt onder de hoge werkdruk en dringend versterking zoekt, blijft de andere kampen met werkloosheid en een overschot aan personeel. Met Bridge bouwt Acerta een brug tussen ondernemingen, zodat ze elkaar met hun personeel kunnen aanvullen. 

 

Personeel behouden

Je hoeft geen werknemers te ontslaan en behoudt waardevol personeel. 

Loonkosten uitsparen

Je kan loonkosten uitsparen.

Deling van kennis en expertise

Je bouwt mee aan een systeem van deling van kennis en expertise. 

Als werknemer instappen?

Als werknemer instappen?

Ben je tijdelijk werkloos? Of werk je deeltijds en heb je nog ruimte en zin om extra bij te springen bij een andere werkgever? Bezorg ons je gegevens en we contacteren je om de mogelijkheden te overlopen.

Stel je kandidaat
Gratis webinar: hou je werknemers aan het werk met Bridge

Gratis webinar: hou je werknemers aan het werk met Bridge

Je loonkost drukken door tijdelijk werknemers uit te lenen? Of net makkelijk tijdelijke werkkrachten aanwerven? Op papier lijkt het bijna té mooi om waar te zijn. Toch is dat wat we doen met Bridge, het online deelplatform van Acerta. We brengen vraag en aanbod bij elkaar en zorgen voor een duurzaam én juridisch correct samenwerkingsverband.

Graag meer informatie over het delen van werknemers en het deelplatfrom Bridge? Bekijk gratis het webinar en kom er alles over te weten. 

Herbekijk het webinar
Bridge by Acerta in ESF Talance project

Bridge by Acerta in ESF Talance project

De “war for talent” is nog niet voorbij. Onder de noemer TALANCE bundelen vier sectororganisaties WOODWIZE, COBOT, IVOC en EDU+ hun krachten om bedrijven te ondersteunen in een inclusieve benadering rond instroom en retentie van medewerkers. Acerta is partner in TALANCE met het deelplatform Bridge.

Bridge by Acerta verbindt vraag en aanbod op de arbeidsmarkt en legt bruggen tussen ondernemingen om onderling werknemers te delen. Doel is het aanwezige arbeidspotentieel zo goed mogelijk te benutten en talenten die reeds aan boord zijn, ook aan boord te houden. Bridge by Acerta maakt het mogelijk voor werknemers om maximaal mobiel te zijn op de arbeidsmarkt met het oog op duurzame inzetbaarheid en inclusieve loopbanen, een echte troef in de war for talent.