#Bridge

Deel je werknemers met andere werkgevers

 

Werknemers delen - Uit onderzoek van Acerta blijkt dat werkgevers steeds meer flexibiliteit van hun werknemers verwachten. Voor 1 op 3 werkgevers is dit zelfs de primaire strategie om goed uit de gezondheidscrisis te komen. Ook kostenbesparing en de afbouw van het personeelsbestand staan hierin centraal.  

Bridge als antwoord

Bridge als antwoord

Bridge is een dienstverlening, op maat van je organisatie, die het mogelijk maakt om werknemer(s) te delen met andere bedrijven. Op deze manier: 

  • Voorkom je dat je werknemers moet laten gaan.
  • Behoud je waardevol personeel,
  • Bespaar jij kosten 
  • Bouw je mee aan een systeem van deling van kennis en expertise
  • Bescherm je de rechten van je werknemers

Het delen van werknemers kan vorm krijgen vanuit verschillende situaties:

Social Bridge

Een Social Bridge is aantrekkelijk voor organisaties die in moeilijkheden zitten of zich voorbereiden op herstructurering. Heb je als organisatie zware klappen gekregen door de coronacrisis? Dan kan de Social Bridge je helpen om collectief ontslag te vermijden.  

Flex Bridge

Heb je sommige profielen maar deeltijds nodig in je organisatie? Dan kan je gaan voor een Flex Bridge. Hierdoor kan je werknemers flexibel inzetten in je organisatie. Denk aan een secretaresse die door een huisartsenpraktijk wordt gedeeld. Zo optimaliseer je kosten, tijd en plaats.

Talent Bridge

De war for talent blijft prominent aanwezig op de arbeidsmarkt. Schaarse, en bijgevolg duurdere, profielen zijn moeilijk te vinden. Via een Talent Bridge kan je zulke schaarse profielen delen, maar ook delen in de kosten.

In welke situatie zit jij? Wil je werknemers delen of heb je extra werknemers nodig?

Wil je jouw werknemers delen maar weet je nog niet waar je ze zou kunnen inschakelen en ben je op zoek naar mogelijkheden? Of heb je al contacten met andere organisaties en weet je waar je je werknemers kan inschakelen, maar weet je niet hoe je dat concreet realiseert? Bridge helpt je bij het delen van je werknemers

Anderzijds ben je misschien net op zoek naar extra werknemers, maar weet je niet waar je ze kan vinden? Of heb je al contacten met andere organisaties, maar weet je niet hoe je dat concreet realiseert? Dan kan bridge je helpen bij het zoeken naar extra werknemers. 

Ik wil werknemers delen Ik zoek extra werknemers