Deel deze pagina

Werknemers

Personeel aanwerven

Bedrijfsleider en werkgever, wij ondersteunen je

Heb je medewerkers in dienst of wil je personeel aanwerven? Acerta helpt je hierbij. Als werkgever heb je immers een aantal belangrijke verplichtingen, niet alleen tegenover de overheid maar ook tegenover je werknemers. Wij ondersteunen je graag, zodat jij je kan focussen op je zaak.

Een vlotte opstart en goede personeels- en loonadministratie is hierbij belangrijk. Maar als je bekwame mensen aan boord wil houden, moet ook je verloning rechtvaardig zijn en tijdig gebeuren. Wij ondersteunen je hierin

Loonberekening

Loonberekening is een hele uitdaging. De sociale en fiscale wetgeving correct toepassen, het arbeidsrecht respecteren en de bedrijfs- en sectorafspraken naleven? Hiervoor schakel je best een sociaal secretariaat zoals Acerta in. Jij bezorgt ons de basisgegevens over de geleverde prestaties en eventuele wijzigingen in de persoonlijke of contractsituatie van je medewerkers. En wij berekenen voor jou de nettolonen en inhoudingen.

Loonadministratie

Met Acerta sociaal secretariaat aan je zijde volg jij je payroll zorgeloos en met plezier zelf op, of je schakelt ons flexibel in. Foutloze loonberekeningen, correcte sociale administratie en tijdige betalingen: daar zorgen we voor. Bovendien reiken we je tools, looninformatie en modeldocumenten aan die je werk vereenvoudigen en updaten we deze ook bij nieuwe regelgeving. Zo kom jij je werkgeversverplichtingen keurig na. Dankzij onze digitale tool Acerta Connect kan dit nu ook online.

Loon betalen

Je concentreren op het echte werk, zonder kopzorgen over de betaling van de lonen van je werknemers? Acerta neemt je die klus uit handen. We verzorgen de loonbetalingen, doen de verplichte aangiften bij de bevoegde instanties en regelen ook specifieke inhoudingen zoals loonbeslag.

Internationale payroll

Zet je medewerkers in meerdere landen aan het werk? Of stel je buitenlandse werknemers tewerk in Belgiƫ? Dan val je onder de regels voor internationale payroll: een ingewikkelde en foutgevoelige materie. Wij zetten onze internationale expertise graag voor je in en zorgen ervoor dat de payroll en administratie vlot verlopen.