Kies voor Acerta, dé hr-partner van kmo's

Veranderen van sociaal secretariaat?

Dit vinden we bij Acerta heel normaal

Eén vaste dossierbeheerder met rechtstreeks nummer

Want wij weten ook dat jij je tijd niet wil verliezen met callcenters, lange wachttijden en mensen die je dossier niet kennen.

Benieuwd hoe wij het verschil kunnen maken? >> Ja, laten we snel eens babbelen! <<

Eenvoudige en correcte loonadministratie

Timesheets, attesten, verlofaanvragen, tijdelijke werkkrachten. Voor een kmo is de berekening en de verwerking van de lonen vaak een strijd (tegen de klok). Gelukkig is er onze eenvoudige digitale payrolltool Connect Smart

Groeien mee met jouw kmo

Heb je net je eerste werknemers in dienst? Dan heb je andere behoeften dan een kmo met 40 medewerkers. Wij zorgen voor het juiste aanbod op het juiste moment. Zowel voor juridische ondersteuning, digitale tools als voor loonoptimalisatie. Want we zijn méér dan een uitvoerende partner voor je loonberekening. 

Delen onze kennis over hr en sociale wetgeving

We delen onze kennis via nieuwsbrieven, podcasts, webinars etcetera. We informeren je supersnel, correct en kwalitatief. Zo weet je altijd wat je moet weten.

Vraag het aan onze klanten:

De combinatie van een vast aanspreekpunt én een handige online tool is precies wat nodig hebben.

Leedse Dakwerken

Wist je dat

... onze tevredenheidsscore tijdens de coronocrisis is gestegen naar 92%. Tijdens de eerste golf was Acerta als enige sociaal secretariaat bereikbaar voor vragen: tot 22u op weekdagen en zelfs op zaterdag. Ook voor niet-klanten.

Nog even en je hr-zorgen zijn voorbij

We maken tijd om naar je verhaal te luisteren en kijken hoe we voor jou die hr-partner kunnen zijn die wél het verschil maakt. Het kost je niets en het is uiteraard geheel vrijblijvend

Acerta zal jouw persoonsgegevens enkel gebruiken om op jouw vraag te antwoorden of je de gevraagde informatie te bezorgen.