Acerta sociaal secretariaat

Je focust je als werkgever het liefst op ondernemen en groeien, samen met je medewerkers. Acerta sociaal secretariaat ontzorgt je graag door een deel van je loon- en sociale administratie uit handen te nemen.

Daarnaast waken we over de wettelijke eisen, en geven we juiste info en gericht advies telkens je dat nodig hebt. Als erkend sociaal secretariaat staan wij dagelijks klaar voor meer dan 40 137 werkgevers. Goed voor gemiddeld 662 000  loonberekeningen per maand.

Betrouwbaar loonbeheer

Acerta sociaal secretariaat is jouw professionele partner bij het correct en tijdig te betalen van je medewerkers en het doorstorten van de sociale bijdragen en de bedrijfsvoorheffing. Hoe complex je payroll ook is. Bijzondere vergoedingen en looninschattingen? Zijn we helemaal mee vertrouwd. Onze mensvriendelijke applicaties maken je prestaties- en loonverwerking bovendien eenvoudiger dan ooit. 

Je gids op onbekend terrein

Neem je voor het eerst iemand in dienst? Dan heb je aan Acerta sociaal secretariaat een bijzonder ervaren gids. We berekenen je jaarloonkost, loodsen je door alle administratieve procedures en zorgen dat je vlot en correct lonen invoert en uitbetaalt.

Proactieve personeelsadministratie

Omgaan met lonen, persoonlijke en bedrijfsgegevens vraagt om veiligheid, discretie en precisie. Reken voor een vlekkeloze en vlotte sociale administratie op de kennis, ervaring en technologie van Acerta sociaal secretariaat. Laat het regelen van aangiftes en ander formaliteiten voor je medewerkers en de overheidsinstanties gerust aan ons over. Ook bij arbeidsongeschiktheid, ziekteverzuim, Vlaams Opleidingsverlof, tijdskrediet en brugpensioen. Want meedenken, vooruitkijken en op een aangename manier servicen? Ook dat zit in onze genen.

Sociaal juridisch juist

Zit je met sociaal-juridische vragen rond aanwerving, afwezigheden of ontslag? Onze juridische specialisten delen hun jarenlange ervaring met jou, in heldere taal. Ze zijn meteen op de hoogte van nieuwe wetten en veranderende richtlijnen. Ze wijzen je de weg naar de tegemoetkomingen en steunmaatregelen waar jij recht op hebt.

Perfect op jouw maat

Acerta sociaal secretariaat ondersteunt je van a tot z met een volledig, toegankelijk en gepersonaliseerd aanbod. Je dossierbeheerder is van alle markten thuis, heeft je dossier en je sector in de vingers, en koppelt de antwoorden van onze sociaaljuridische experts meteen naar je terug. En ook online heb je de klok rond toegang tot onze expertise. Als klant vind je in je persoonlijke werkomgeving de sociaaljuridische informatie, modeldocumenten  en tools die je nodig hebt om zorgeloos beslissingen te nemen en correct je administratie te voeren.

We zijn er voor jou

Wij geloven in jouw kracht en in die van je mensen. We schakelen snel en groeien met je mee.
Van harte welkom voor een positieve, proactieve samenwerking.

Heb je vragen, of wil je een afspraak maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op