Terug naar opleidingen

Sociale actualiteit

Met het aanbod sociale actualiteit ben je altijd als eerste op de hoogte van de meest recente wijzigingen op het vlak van arbeidswetgeving, fiscaliteit en sociale zekerheid.

De sociaal-juridische updates zijn infosessies van twee uur waar je een kant-en-klaar overzicht krijgt van alle actuele topics. Ze zijn te volgen via een abonnementsformule afgestemd op jouw organisatie (maandelijks, 2-maandelijks of 3-maandelijks), of je nu actief bent in een grote of kleine onderneming, in de privé-, publieke of social profitsector.

In je abonnement is inbegrepen: deelname aan de live sessies, op locatie, online via MS Teams of via webinar en 24/7 toegang tot online platform met video’s, documentatie, extra informatie.

Naast deze abonnementsformules vind je ook webinars en online opleidingen over actuele topics. Denk aan nieuwe vakantiewetgeving 2024 webinar, groene bedrijfswagens, nieuwe rechtpositieregeling,… Wat de regering ook in petto heeft voor de arbeidsmarkt, je vindt het als eerste in dit aanbod.