Goed verzekerd, gerust ondernemen

Zelfs het beste ondernemingsplan is niet immuun voor tegenslag. Je zorgt dus best dat je goed ingedekt bent voor risico’s. Acerta beschermt je graag tijdens je groei als ondernemer. Je kan bij ons terecht voor advies én voor het afsluiten van enkele cruciale en betaalbare verzekeringen voor zelfstandigen.

Met een verzekering Gewaarborgd inkomen ben je zeker van een inkomen als je niet meer kunt werken door ziekte of een ongeval. Met deze verzekering tegen inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid ontvang je een maandelijkse som, bovenop je ziekenfondsuitkering.

Ook geen overbodige luxe: een betrouwbare hospitalisatieverzekering om je recht op terugbetaling van gezondheidskosten uit te breiden. Denk maar aan de kosten van een ziekenhuisopname bij een ziekte, ongeval of bevalling, terugbetalingen van specifieke tests, behandelingen en ambulante verzorging.

Na al je inzet voor je eigen zaak, verdien je meer dan een enkel een beperkt wettelijk pensioen. Gelukkig kan je als zelfstandige dat kleine pensioen aanvullen met fiscaal voordelige spaarformules.

Acerta, je specialist in verzekeringen

Wij begeleiden je in het maken van de juiste keuze:

  • Wij kennen het juiste inkomen om je steeds opnieuw de meest fiscaal gunstige SVAPZ-bijdrage aan te bieden
  • Wij informeren je persoonlijk en op vaste tijdstippen of je het maximale fiscale voordeel al hebt bereikt. Jaarlijks bezorgen we jouw het vereiste fiscaal attest.
  • Je kan dus gerust zijn: je loopt nooit je optimale fiscale en sociale voordelen mis.
Meer info? Contacteer ons
Acerta Verzekeringen CVBA, Heizel Esplanade PB 65 1020 Brussel, BE 0703.952.160 -  RPR Brussel, verbonden agent van KBC Verzekeringen NV