Benieuwd naar onze organisatie?

Maak kennis met Acerta

Acerta: voorname hr-diensten

Ontzorgen en zorgen voor groei

Als fullservice hr-dienstengroep ondersteunt Acerta ondernemers in elke fase van hun groeiproces. En dat met een brede waaier aan advies, diensten en toepassingen rond loonadministratie, sociale zekerheid en vestigingsformaliteiten. We zijn ook een actieve speler in werving en selectie en het beheer en de ontwikkeling van menselijk kapitaal. Zo bieden we organisaties totale ontzorging en helpen we ze om succes te boeken.

Proactief, persoonlijk en praktisch

We hebben oog voor de groeifase waarin onze klanten zich bevinden en de diversiteit van hun noden. Onze diensten beantwoorden aan specifieke behoeften en resulteren in praktisch toepasbaar advies en concrete voordelen. We vereenvoudigen en versnellen complexe en tijdrovende kwesties via heldere en toegankelijke services. Zo begeleiden we onze klanten stap voor stap en van mens tot mens in de juiste richting.

Mensen en ondernemingen doen groeien

Mensen en ondernemingen doen groeien

De kracht van mensen staat centraal in alles wat we ondernemen. We zetten ons maximaal in om organisaties te ondersteunen bij de ontwikkeling, motivering en duurzame inzetbaarheid van hun menselijk kapitaal. We handelen van mens tot mens met een groot inlevingsvermogen en een open, positieve en toekomstgerichte kijk.

Acerta: cijfers en waarden

Toonaangevende hr-dienstengroep in België

Acerta telt 1575 werknemers, verdeeld over 28 kantoren in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. We zijn een financieel gezond bedrijf met een omzet van 171 miljoen euro in 2019.

We realiseren zo’n 670 653 loonberekeningen per maand en zijn de hr-partner van 6150 boekhouders, 295 647 zelfstandigen en 55 000 ondernemingen. Meer dan 200 grote ondernemingen verzilveren de voordelen van onze maatwerksoftware en -services.

Voor Acerta is maatschappelijk verantwoord ondernemen geen loos begrip. De gemeenschappelijke delers van onze dienstverlening zijn integriteit, respect voor de diversiteit en eigenheid van onze en jouw mensen, en een grote verantwoordelijkheid ten aanzien van onze engagementen. Onze belangrijkste groepscompetenties zijn:

  • Flexibiliteit en oplossingsgerichtheid in een maatschappij waarin verandering de enige constante is;
  • Teamwork waarbij individuele inzet bijdraagt tot de organisatie in zijn geheel;
  • Klantgerichtheid om passend in te spelen op de verwachtingen van onze klanten;
  • Impact om vooropgestelde doelstellingen te bereiken.