Benieuwd naar onze organisatie?

Maak kennis met Acerta

De kracht van mensen

Samen naar de toekomst: zorgen en ontzorgen

De wereld vandaag verandert razendsnel. Ondernemers, starters, zelfstandigen en boekhouders moeten sneller schakelen, sneller leren en zich sneller dan ooit vervolmaken om succesvol te zijn en te blijven.

Acerta zorgt en ontzorgt zodat al haar partner-klanten in elke fase van hun groeiproces maximaal kunnen inzetten op hun eigen kracht en die van hun medewerkers.

Gemoedsrust en ondersteuning

Bij Acerta halen wij energie uit de zorg voor en de verbinding met onze klanten zodat zij maximaal kunnen inzetten op hun eigen kracht en die van hun medewerkers. 

Onze ambitie is op de Belgische markt voor starters, zelfstandigen en ondernemingen de partner te zijn die meegroeit met haar klanten in hun hr- en sociaal-administratieve uitdagingen en uitblinkt in toegankelijkheid, service en beleving. 

Rijke service, lage drempel

We zijn bijzonder geëngageerd in klantgedreven performantie: we willen onze klanten naadloos begrijpen en met hen meedenken. We stellen onze voortdurend evoluerende know-how 100 % ten dienste van hun uitdagingen. ‘Ontzorgen’ en ‘meezorgen voor groei’ zijn daarbij essentieel.