Benieuwd naar onze organisatie?

Maak kennis met Acerta

Ons aanbod, jouw totaalservice

Acerta is dé grootste hr-dienstengroep voor starters, zelfstandigen, werkgevers, boekhouders en accountants. Ons doel? Ondernemers in België ruggensteunen met onze ongeëvenaarde totaalservice. Payroll, hr, juridisch advies, transacties en sociale zaken: we begeleiden je in je bedrijfsprocessen en doorheen je groeifases.  

Acerta ondernemingsloket

Wat er ook beweegt in je leven als zelfstandige, Acerta staat je bij. Je zaak uitbreiden, verhuizen of stopzetten? We geven advies, zorgen ervoor dat de juiste instanties de wijzigingen tijdig registreren, en garanderen dat jij met al je wettelijke verplichtingen in orde bent. Ga jij de sprong wagen en met je zaak starten? Ga dan naar ons online startersplatform en zet je zaak in een-twee-drie op of maak een afspraak. Je Acerta-startersconsulent begeleidt je van bij het begin en zorgt voor een vliegende start.

Acerta sociaal verzekeringsfonds

Jezelf als zelfstandige en/of je vennootschap aansluiten bij Acerta sociaal verzekeringsfonds? Slimme zet!  Je geniet immers de meest voordelige beheerskosten van België. En je krijgt er onze persoonlijke service bovenop - snel, correct en met kennis van zaken. We loodsen je door je sociale verplichtingen, zorgen voor een sociaal statuut dat bij je past, en ondersteunen je met tegemoetkomingen en uitkeringen als je dat nodig hebt.

Acerta sociaal secretariaat

Moeiteloos een krachtige personeelsadministratie voeren? Acerta sociaal secretariaat is jouw professionele partner. We werken als één man met je samen om je medewerkers correct en tijdig te betalen - hoe complex je payroll ook is. We zorgen voor een integer en feilloos beheer van lonen en personeelsgegevens en kijken er proactief op toe dat jij je wettelijke verplichtingen nakomt. En dankzij onze mensvriendelijke payroll-applicaties is je prestaties- en loonverwerking eenvoudiger dan ooit. 

Acerta hr-services

Je medewerkers motiveren om het beste van zichzelf te geven: je hoeft het niet alleen te doen. Onze hr-consultant zijn er voor jou - met innoverende ontwikkelingstrajecten en evaluatiemethodes die de kracht van je mensen ontketenen. De juiste mensen aantrekken en aanwerven? Ook daarvoor kun je op op de knowhow van onze hr-consulenten rekenen. Werving en selectie, opleidingen, begeleiding en ontwikkeling van medewerkers, juridisch advies … doe gerust een beroep op onze ondersteuning voor al jouw hr-uitdagingen.

Infino Groeipakket uitbetaler

Groeipakket uitbetaler Infino is onze partner voor de ondersteuning van je gezin. Je krijgt heldere antwoorden op al je vragen over groeipakket en andere toeslagen voor je werknemers. Je bent bovendien zeker van een stipte en correcte uitbetaling van gezinsbijslag voor je medewerkers.