Terug naar opleidingen

Payroll en personeelsadministratie opleidingen

Een correcte payroll en vlotte personeelsadministratie, dat is wat jouw medewerkers in de eerste plaats op prijs stellen. Haal de kennis in huis om vlot te antwoorden op alle vragen rond hun loonbrief en administratieve formaliteiten.  

Hoe je je personeelsadministratie op orde houdt, ontdek je in deze opleidingen. Van het correct invullen van sociale documenten en E-ASR aangiftes over verwerking van lonen in de boekhouding tot het toepassen van de GDPR-regels. Met deze kennis ben je helemaal gewapend om met glans te slagen voor elke onverwachte sociale inspectie.

In de payroll-opleidingen neem je alle elementen van de loonfiche onder de loep. Nood aan een introductie met basiskennis payroll? Of wil je volwaardig payroll medewerker worden met het individueel en praktijkgericht leertraject van de opleiding Payroll Pro? Ken je het verschil tussen bruto en netto? Alle details van de loonbrief in de diepte ontleden, inclusief extra-legale voordelen en voordeel alle aard? Of inzoomen op specifieke onderdelen als onkostenvergoeding of vergoedingen mobiliteit zoals woon-werkverkeer, fietslease, bedrijfswagens? Check het aanbod.

Met de online payrolltool Connect van Acerta verloopt je payroll en administratie op rolletjes. In deze software trainingen maak je uitgebreid kennis met alle mogelijkheden van de tool.