Ikwilstarten, het startersplatform van Acerta

Stapsgewijs naar een succesvolle start als zelfstandige

Starten als zelfstandige in 1-2-3

Stappenplan voor starters

Starten met Acerta bespaart je veel geloop en gedoe. Op ons startersplatform vind je een stap-voor-stap tool om vlot als zelfstandige te starten. Zo krijg je een heldere to-dolijst op maat. Liever een persoonlijke begeleiding? Onze coaches loodsen jou rustig door je opstartperiodes. Maak gewoon een afspraak met hen in het dichtstbijzijnde Acerta-kantoor.

Formaliteiten vlot geregeld

We zorgen ervoor dat je vlot en correct je eenmanszaak of vennootschap opricht, en dat je met al je verplichtingen in orde bent. Daarnaast staan we je met raad en daad bij als er hobbels in je parcours opduiken of als je met je zaak een andere weg wil inslaan.

Alles onder een dak

Inschrijven in de Kruispuntbank voor Ondernemers, je aansluiten bij een sociaal verzekeringsfonds, of je aanvullend pensioen onderschrijven? Met Acerta zo gepiept. Geniet van onze complete service, op maat van jouw kersverse onderneming. En heb je vragen? Bel ons: onze experten hebben alle kennis in huis.

Stap voor stap naar je lancering. Jouw stappenplan.

Stap voor stap naar je lancering. Jouw stappenplan.

Klaar om je zaak te lanceren? Ga naar ons stappenplan, Vertel ons je plannen door vijf vragen te beantwoorden, en wij bundelen alles wat je moet weten in een handig stappenplan op maat.

Start met het stappenplan

Persoonlijke begeleiding

Coaching bij de start, advies je hele loopbaan lang.

Goedkoopste op de markt

Bij Acerta betaal je de laagste beheerskosten van het land.

Altijd bereikbaar

Overal online, maar ook telefonisch en op kantoor.

Een mooi begin met onze Ikwilstarten-academie

Een mooi begin met onze Ikwilstarten-academie

Proficiat met je ondernemerszin! Laat Acerta je de nodige handvaten aanreiken voor een positieve start als zelfstandige, via enkele korte maar krachtige opleidingen.

Bekijk onze opleidingen Schrijf je hier in