Terug naar opleidingen

Hr-management

Een doordacht en sterk hr-management is er op gericht om medewerkers in hun kracht te zetten zodat ze  op hun best presteren. Til jouw hr-beleid naar een hoger niveau met deze opleidingen hr.

Maak je hr-strategie future-proof. Breng ze in lijn met de nieuwste ontwikkelen op de arbeidsmarkt en in het hr-landschap. Denk aan thuiswerk en hybride werken, duurzaamheid, de krapte op de arbeidsmarkt, innovatie enz.  

Cruciaal in je hr-beleid is het proces rekrutering en selectie. De juiste mensen vinden en aan boord halen in deze tijd een heuse uitdaging. In onze opleidingen vind je, naast klassieke rekruteringstechnieken en -vaardigheden, ook creatieve oplossingen voor het vinden van personeel.

Eens je talent aan boord, ga je aan de slag om het beste uit je mensen naar boven te halen. Hoe je dat aanpakt vind je in het aanbod talentmanagement. Kom ideeën tanken in onze opleidingen over talentontwikkeling en leren, performance management, enz.

Een van de grootste zorgen van de hr-verantwoordelijke is het welzijn van de medewerkers. De gezondheidscrisis en de vele veranderingen, legden een grote druk op veel medewerkers. Gevolg: veel zieken, dreigende burn-outs, veel stress. De  vraag naar meer welzijn is hoog. Hoe werk je hiervoor samen met je arbeidsgeneesheer? Hoe ga je om met je langdurig zieken? Wat kunnen leidinggevenden doen om het welzijn van hun medewerkers te bewaken? Deze opleidingen gaan daarover.

Als hr-verantwoordelijke kan je best een aantal vaardigheden gebruiken om je beleid uit te dragen. Denk aan communicatievaardigheden, onderhandelings en gesprekstechnieken, presentatieskills,… Deze opleidingen zijn op jouw maat gesneden.