Acerta voor Zelfstandigen

Overstappen naar Acerta: bereken je voordeel met de €-conometer

Overstappen naar Acerta: bereken je voordeel

Ben je vandaag aangesloten bij een ander sociaal verzekeringsfonds en wil je overstappen naar Acerta? Dat regelen we graag voor je. 

Met 3,05% werkingskosten is Acerta Sociaal Verzekeringsfonds je meest voordelige keuze. Naar ons overstappen levert je dan ook jaarlijks een mooie besparing op. Weten wat je financiële voordeel is? De econometer rekent het in een handomdraai voor je uit.

€-conometer

Hoeveel brengt kiezen voor Acerta jou precies op?

Je bent: Zelfstandige in hoofdberoep

Disclaimer: Acerta beoogt functionele en correcte e-service! Acerta streeft er naar om de elektronische diensten die aangeboden worden zo goed mogelijk uit te voeren. Nochtans wijst Acerta elke aansprakelijkheid af voor schade van welke vorm dan ook die voortvloeit uit het gebruik van de aangeboden online dienstverlening, behoudens gevallen van grove nalatigheid. De sociaal-juridische wetgeving is voortdurend in beweging. Ondanks het feit dat Acerta er naar streeft om de aangeboden informatie en diensten volledig correct te houden, wijzen wij elke verantwoordelijkheid op dit vlak af. Simulaties die gemaakt worden via deze website worden altijd meegedeeld onder voorbehoud. De resultaten dienen als "richtinggevend" beschouwd te worden en zijn niet verbindend.

Overstappen naar Acerta

Als Acerta-klant krijg je niet alleen de meest complete dienstverlening van het land. Aansluiten bij ons sociaal verzekeringsfonds levert je bovendien een mooie besparing op. Jouw voordelen:

  • Meteen besparen: met 3,05 % beheerskosten is Acerta jouw voordeligste keuze. 
  • Alle diensten onder één dak: krijg de meest complete ondersteuning voor ondernemers op de markt. 
  • Alles voor je glimlach: persoonlijk of gebruiksvriendelijk online: zo staan we je van mens tot mens bij.