Benieuwd naar onze organisatie?

Maak kennis met Acerta

Sterke partners, krachtiger totaalaanbod

Administratieve processen vereenvoudigen

Voor de payroll, sociale administratie en hr-opvolging ontwikkelen we 100 % mensvriendelijke totaaloplossingen die je uitdagingen vereenvoudigen. Dat doen we niet alleen: onze partners helpen.

Mensen beschermen

Bij Acerta kennen we de waarde van de mens. Daarom werken we samen met partners die ervoor zorgen dat je werknemers veilig werken en dat je gezin de steun krijgt die het nodig heeft.

Samen ondernemen en groeien

Slim netwerken is een cruciaal onderdeel van je groeiproces. Je ontmoet andere ondernemers, leert van ze of maakt ze klant. Groeit ook je nood aan personeel? Onze partners helpen.

Acerta en Doccle: administratieve vereenvoudiging

Jaarlijks zes miljoen papieren loonbrieven? Dat kan efficiënter! Daarom werken we samen met Doccle, een veilige digitale brievenbus waarin jij je loonbrieven, individuele rekeningen en fiscale fiches snel en veilig aan je medewerkers doorgeeft.

Aan de slag met Doccle

Efficiënt

Tijd- en kostenbesparend. Gedaan met het verdelen van de loondocumenten naar je werknemers

Milieuvriendelijk

Minder papieren, da's beter voor het milieu.

Veilig

De loonbrief gaat meteen naar de persoonlijke, beveiligde kluis van je medewerkers. 

Onze partners tot je dienst

Een sterke organisatie heeft betrouwbare partners. Daarom werken we bij Acerta samen met organisaties die elke dag hun sporen verdienen met de administratieve vereenvoudiging van hr-processen, hun professioneel advies en proactieve dienstverlening.

Infino

Infino-kinderbijslagfonds is de copiloot van je gezin. Als Acerta-partner engageren zich voor jou. Zij weten dat kinderen grootbrengen een voltijdse baan is. Daarom staan ze klaar om je in je uitdagingen als zelfstandige ouders te ondersteunen. Je kan bij Infino terecht voor een feilloze opvolging van je kinderbijslagdossier en antwoord op alle vragen rond kinderen, gezin en opvoeding. Van emotionele en sociale tot de fiscale en juridische vraagstukken: Infino staat je bij met raad en daad.

IDEWE

IDEWE vzw is de grootste externe dienst voor preventie en bescherming op het werk in België. Al jaren doen ziekenhuizen, financiële instellingen, organisaties en kmo’s uit uiteenlopende sectoren beroep op hun expertise. Samen met hun klanten gaat IDEWE op zoek naar de diensten die beantwoorden aan hun noden en wensen en streven ze naar het meest complete preventiebeleid. Zo stellen ze een hoogwaardig en modulair dienstenpakket samen, op maat van de klant. Daarnaast biedt IDEWE opleidingen in alle disciplines van preventie en welzijn op het werk.

ETION

ETION is het forum voor geëngageerde ondernemers. Beslissingsnemers ontmoeten elkaar hier om ervaringen uit te wisselen en hun kennis te versterken. Dit gebeurt meestal in kleine groepen, maar er zijn ook grotere open activiteiten. De focus ligt op de inhoud. ETION staat voor een geïntegreerde kijk op het individu, de organisatie en de samenleving, om te komen tot duurzaam succes.