Juridische Bijstand voor starters

Als starter bereid je je best zo goed mogelijk voor, ook juridisch. De kans dat je tijdens je loopbaan als zelfstandige te maken zal krijgen met juridische problemen is immers reëel. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijk geschil met een leverancier of een klant die je facturen niet betaalt. Elke zelfstandige krijgt hier wel eens mee te maken, en je wil er dan zeker niet alleen voor staan.

Acerta biedt jou de oplossing: een aansluiting tot Juridische Bijstand voor starters. Met deze aansluiting heb je een volledig jaar recht op juridisch advies en bijstand op maat van starters en zelfstandigen. Hiervoor betaal je slechts 164,46 euro (excl. btw). Deze kost is eenmalig, zonder bijkomende administratieve kosten én is bovendien fiscaal aftrekbaar als beroepskost.

Sluit je aan voor Juridische Bijstand

Zit je met juridische vragen of heb je een vraag over onze dienst? Aarzel niet om ons te contacteren. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 8u30 tot 12u30 op 02/773.16.26 of stuur een mailtje naar juridischebijstand@acerta.be.

Wat houdt je Acerta Juridische Bijstand in?

1. Juridisch advies

Heb je een professioneel of privégeschil? Ons gespecialiseerd team staat je bij, beantwoordt je vragen en begeleidt je, indien nodig, bij de opmaak van je dossier zodat je voorbereid naar de rechtbank gaat.

Deze juridische bijstand is onbeperkt, ongeacht het aantal gevraagde tussenkomsten.

2. Inning van schuldvorderingen

Blijft die ene factuur ondanks verschillende herinneringen openstaan? Wij geven je ondersteuning in je communicatie naar de klant toe en werken samen met een gerechtsdeurwaarder voor de inning van je facturen.

3. Bijstand opmaak contracten

Ben je op zoek naar voorbeelden van bepaalde overeenkomsten, facturen of verkoopsvoorwaarden? Of moeten je contracten aangepast worden? Wij bezorgen je de nodige documenten.

4. Bijstand bij GDPR dataregistratie

Zodra je gegevens bijhoudt van een klant, leverancier of personeelslid, ben je wettelijk verplicht om een dataregister bij te houden. Weet je niet hoe hieraan te beginnen? Wij bezorgen je een dataregister template en helpen je op weg.

Ellipsvorm

Sluit je aan voor Juridische Bijstand

Wil jij het hele jaar door kunnen genieten van onbeperkt juridische bijstand en advies voor zelfstandigen, zowel op profesioneel vlak als privé? Laat dan je gegevens achter en we bezorgen je zo snel mogelijk de nodige informatie om je aan te sluiten. 

Sluit je hier aan Contacteer ons hier