Vorige

Acerta verwelkomt Nadine Morren als Directeur Klantenservice Starters & Zelfstandigen in Wallonië

14 december 2018
Leestijd: Later lezen?

Brussel, 14 december 2018 – Acerta heeft de ambitie om zich verder toe te leggen op de regio’s Wallonië en Brussel. Met de aanstelling van Nadine Morren als Directeur Klantenservice Starters & Zelfstandigen wil de hr-groep zijn activiteiten in Franstalig België een nieuw elan geven.

Nadine Morren kan terugvallen op heel wat ervaring in de mediawereld: na haar studies internationale marketing in Luik, deed ze meer dan 20 jaar ervaring op in uiteenlopende functies bij verschillende bekende namen uit het Belgische medialandschap, zoals Rossel, Sanoma en Roularta. In de loop der jaren heeft ze zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van diensten en producten op regionaal niveau. Bovendien zal ook haar ervaring als zelfstandige erg nuttig zijn in haar nieuwe rol, die ze sinds 16 november uitoefent: de diensten van Acerta voor Starters en Zelfstandigen meer bekendheid geven in Franstalig België.

De keuze van Acerta: een complementaire benadering, gedeelde waarden

Nadine Morren wil de afdeling Starters en Zelfstandigen van de hr-groep in Wallonië en Brussel nog meer op de kaart zetten. Met haar jarenlange ervaring binnen de verkoop- en mediasector vormt ze de onmisbare schakel tussen het commerciële en juridische aspect. Ook de kernwaarde van Acerta: “De kracht van mensen” zal ze verder uitdragen.

Het is net dat menselijke aspect, een centrale waarde bij Acerta, dat de doorslag heeft gegeven. Nadine Morren is alvast blij met haar overstap naar de hr-sector: “Ik kan me zeker vinden in de waarden van Acerta. Zelfs binnen een verkoopcontext ligt het menselijke, relationele aspect me altijd na aan het hart. Daarom deel ik ook de visie van Acerta waarbij steeds naar de klanten wordt geluisterd. Bovendien is de hr-sector een dynamische sector met veel toekomst. Ik ben er dan ook ten stelligste van overtuigd dat de zelfstandigen en ondernemers in Brussel en Wallonië baat zullen hebben bij de dienstverlening van Acerta, die in het noorden van het land al een vaste waarde is. Het is de bedoeling om onze diensten zo goed mogelijk aan te brengen en zo de bekendheid te doen toenemen. Gelukkig kan ik rekenen op een heel gemotiveerd team om deze uitdaging aan te gaan.”

Christine Festjens, Managing Director Starters & Zelfstandigen bij Acerta, is heel blij met de komst van Nadine Morren: “Onze bedoeling is duidelijk: we willen uit onze rol van challenger treden en onze aanwezigheid onder Waalse en Brusselse starters en zelfstandigen versterken. Met haar veelzijdig profiel is Nadine hiervoor een uitstekende aanwinst. Haar dynamiek en uitvoerige kennis van de markt zullen de stimulans geven die nodig is voor de duurzame versterking van onze aanwezigheid in Franstalig België.”

Deel dit artikel