Vorige

Agnes Hertogs nieuwe CEO van Infino

11 september 2020

Brussel, 11 september 2020 - De Raad van Bestuur van Infino, Groeipakket uitbetaler van Securex en Acerta, heeft Agnes Hertogs aangesteld als nieuwe CEO. Agnes Hertogs neemt per direct haar nieuwe functie progressief op en volgt Katlyn Colman op, die eind augustus het bedrijf verlaten heeft.

Leestijd: Later lezen?
Agnes - Infino_acerta

Agnes Hertogs was al sinds 2018 bestuurder van Infino en beschikt over sterke relevante ervaring die ze in de voorbije 30 jaar heeft opgebouwd bij hr-dienstverlener Securex. Daar had ze eerder al de algemene leiding over belangrijke afdelingen zoals het Sociaal Secretariaat, de Externe Dienst voor Preventie en Bescherming op het werk, Ondernemers, en, voorafgaand aan de oprichting van Infino, ook het Groeipakket uitbetaler van Securex.

Agnes Hertogs, nieuwe CEO van Infino: “Ik kijk ernaar uit om Infino klaar te maken voor de toekomst. Daarbij zie ik meer dan ooit een hoofdrol weggelegd voor zo kwalitatief mogelijke dienstverlening, en optimaal combineren van digitale mogelijkheden met de vele kwaliteiten van onze medewerkers. Zo willen we dé partner van gezinnen zijn.

De benoeming van Hertogs is volgens Chris Botterman, bestuursvoorzitter van Infino, een logische keuze: “We zijn overtuigd dat Agnes ons bedrijf naar een nog hoger niveau kan tillen. Ze kent Infino al bijzonder goed en is vertrouwd met de interne en externe omgeving van groeipakket en hr-dienstverlening. Als ervaren manager beschikt Agnes over alle kwaliteiten om de uitdagingen, waar Infino en de sector van groeipakket voor staan, succesvol aan te pakken. De raad van bestuur wenst haar alle succes toe.

Deel dit artikel