Infino

Kinderbijslagfonds

Ontdek het kinderbijslagfonds - Infino

Kinderbijslag wordt sinds 1 januari 2019 niet meer federaal geregeld maar door de gemeenschappen. 

In Vlaanderen spreken we over het Groeipakket, een pakket aan maatregelen die gezinnen helpt bij de opvoeding van hun kind(eren). Je kan immers zelf je kinderbijslagpartner kiezen als nieuw gezin. 

Om onze klanten nog beter te kunnen helpen, hebben we onze krachten gebundeld met Securex. Voortaan zetten we dus samen al onze middelen, kennis en expertise in onder de naam Infino

Ontdek Infino en de gloednieuwe website

Wie is Infino?

Infino is er om ouders en kinderen nog beter te helpen op een manier die aansluit bij de samenleving van vandaag. Met hun dienstverlening, correcte betalingen en relevante adviezen, staan zij onze klanten zo goed mogelijk bij. Zo willen ze uitgroeien tot een partner waar gezinnen echt op kunnen rekenen.

Infino helpt nu al elke dag meer dan 275 000 tevreden gezinnen met jarenlange ervaring en uitgebreide know-how. Daarnaast ontwikkelen ze nog volop bijkomende diensten om de service nóg te verbeteren.

Wat doet Infino?

Ondersteuning

Infino Kinderbijslagfonds geeft je snel antwoord op al jouw vragen over kinderbijslag en andere toeslagen. Jouw contactpersoon ondersteunt, begeleidt en denkt met je mee.

Correcte verwerking

Heb je kinderen? Dan heeft je ook recht op kinderbijslag. Al roept dit 'recht' heel wat vragen op. Infino zorgt voor de stipte en correcte uitbetaling van de gezinsbijslag. 

Opvolging actualiteit

Wij volgen de veranderingen in de wetgeving op de voet en zorgen ervoor dat jouw kinderbijslagverplichtingen correct en tijdig geregeld zijn.

Meer weten?

Als kersverse mama, recente papa of ervaren ouder besteed je je tijd het liefst zo nuttig mogelijk. Daarom neemt Infino je administratieve rompslomp van je over. 

Ontdek voor jezelf wat Infino voor jou en je gezin kan betekenen. 

Bekijk de gloednieuwe website