Elllips Acerta

De voordelen van een (groen) cafetariaplan

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 70% van de Belgische medewerkers inspraak willen in de samenstelling van hun loonpakket. Dankzij een (groen) cafetariaplan, een vorm van flexibel loonbeleid, kan je inspelen op die wens van je medewerkers. Bovendien is het volledig juridisch correct én kan het ook voor jou als werkgever financieel interessant zijn. Kortom: een cafetariaplan is een win-win voor jou en je medewerkers.

Een groen cafetariaplan

Wil je met je organisatie bijdragen tot een klimaatvriendelijke wereld? Dan is het cafetariaplan een belangrijke tool om die waarde uit te dragen. Zo is mobiliteit een onmisbaar ingrediënt van flexibel verlonen. Weet dat je werknemers zelf vaak vragende partij zijn voor een groene mobiliteitsoplossing

Alle voordelen op een rijtje

De voordelen van een cafetariaplan zijn legio, zowel voor grote als kleine ondernemingen en zowel voor jou als werkgever als voor je medewerkers. Wij zetten alvast de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

Voordelen cafetariaplan medewerker en werkgever_acerta

Wat kost het je?

Het implementeren van een cafetariaplan brengt geen extra loonkost met zich mee. Tenminste, als je voor het het Benefit Motivation Plan (BMP) van Acerta kiest. Met deze uitgebreide dienstverlening, inclusief handige webtool, kiezen je medewerkers aan de hand van een virtueel keuzebudget voordelen die bij hen passen, zonder dat jouw loonkost stijgt.

Meer weten?

Ben je overtuigd van de voordelen van een flexibel loonpakket voor je bedrijf? Of wil je juist meer weten over de mogelijkheden van ons Benefit Motivation Plan? Luister dan onze podcast over flexibel verlonen. Zo maak je kennis met alle voordelen van een cafetariaplan en krijg je handvaten voor het opstarten van een flexibel loonbeleid in jouw organisatie.