Advies onboarding

We zijn allemaal bekend met het begrip ‘aanloopperiode’ of ‘inwerkperiode’ als de periode die jouw kersverse medewerkers nodig hebben om zo snel mogelijk inzetbaar te zijn. Toch is deze periode slechts een klein onderdeel van het volledige onboardingproces.

Onboarding omvat het volledige integratieproces van je nieuwe medewerkers binnen je organisatie. Het traject start al van bij de ondertekening van het contract en loopt over de eerste werkdag tot de eerste maanden op de werkvloer. 

Medewerkers beter integreren

Pak je dit onboardingtraject goed aan van in het begin? Dan leg je de fundamenten van een succesvolle samenwerking, wat zeker zijn voordelen heeft in tijden van arbeidskrapte.

Onboarding e-gids

Samen goed beginnen is zeker winnen. De e-gids van Acerta licht onboarding tot in het kleinste detail toe.

Download de e-gids

Advies onboardingsproces

Betrokkenheid van medewerkers, duidelijke communicatie en heldere doelstellingen zijn belangrijke aandachtspunten voor een succesvol onboardingsproces. Acerta adviseert je hier graag over.

Al eens aan automatiseren van je onboardingproces gedacht? Met Acerta kan dat. Acerta ging een exclusief partnership met onboardingspecialist Talmundo aan om een applicatie te bouwen die het hele onboardingproces kan ondersteunen.  Lees meer over de onboardingsapp.