Automatiseer je onboardingproject

Een succesvol onthaaltraject op poten zetten – zonder je eigen teams te overbelasten? Het kan ook met een app. Acerta ontwikkelde in samenwerking met onboardingspecialist Talmundo een gebruiksvriendelijke webapplicatie die het volledige inburgeringsproces van je nieuwe medewerkers ondersteunt en hun engagement verhoogt.

De Talmundo-app aan het werk zien?

Acerta en Talmundo geven je – online - een live demo. Je ontdekt hoe je de app best inricht om het onboardingproces tijdsefficiënt en vlot te doorlopen – voor al je nieuwe medewerkers.

Contacteer ons voor een live demo

Voordelen onboarding app?

  • Automatische administratie: onze app ontlast je hr-team van de vele administratieve taken die bij onboarding komen kijken en verlaagt de workload.
  • Persoonlijke verwelkoming: onze app heeft de look & feel van je organisatie, en biedt je talloze opties voor maatwerk, van een checklist of welkomsboodschap tot bedrijfsfilmpjes en voorstellingen van collega’s.
  • Overzichtelijke informatie: learning pages, arbeidsreglementen, templates, … – via onze app deel je broodnodige info en leuke weetjes op een geordende manier.
  • Meer interactie: upload documenten en verzamel input via vragenlijsten.
  • Sterke connectie:  geef bij de ondertekening van het contract meteen een login aan je nieuwe medewerker, zo verzeker je connectie nog vóór de start (preboarding).
  • Eenvoudige opvolging: met de app hou je voeling met de inburgering van je nieuwe medewerker - ook lang na de eerste dag.

Goed onthaald, langer gelukkig samen

Onderzoek van Acerta toont aan dat een derde van de medewerkers ontevreden is over hun onboardingtraject. Bijna 30 % van de pas aangeworven medewerkers verlaat de organisatie binnen het jaar. Zonde van je investering in tijd, mensen en middelen. Een goede onboarding is jouw garantie om talent vlot en blijvend aan boord te halen. Met een onboardingapp breng je een uniform en passend verhaal naar al je toekomstige medewerkers en maak je van hen je meest fervente fans.

Meteen aan de slag met onboarding en de onboarding app?