Expertise in jouw sector

Je gesterkt weten door experts en adviseurs die je sector door en door kennen? Die zeker van hun stuk zijn en proactief meedenken? Gevonden!

Put uit de kennisbron

Put uit de kennisbron

Doe je voordeel met Trefzeker, de grondige sectorkennis van Acerta. Onze informatie is sociaal-juridisch up-to-date, wijzigingen passen we onmiddellijk toe in onze payroll- en hr-systemen.

Kenniscentrum en -bank

We volgen je sector nauwgezet op en reiken je meteen alle cruciale updates en informatie aan.

Payroll en hr op maat

Connect, loonverwerking, flexsourcing, opleidingen, begeleidingstrajecten: we schoeien ze volledig op de leest van je sector.

Knowhow in alle gelederen

Je dossierbeheerder kent je sector en doet wat nodig is zodat je in regel bent.

Je sector onder de loep

Elke sector heeft zijn eigen uitdagingen en behoeftes. Acerta verdiept zich non-stop in de ontwikkelingen van meer dan 160 verschillende paritaire comités. We denken met je mee, reiken je correcte informatie en kennis aan, en ontwikkelen sectorspecifieke tools.

Diepgaande sectorexpertise

Een transportbedrijf is geen bouwhandel, een theatergezelschap geen ziekenhuis. Acerta maakt er een erezaak van om de juiste en bruikbare juridische kennis, payroll-applicaties, hr-begeleiding en opleidingen aan te bieden voor jouw bedrijf of organisatie, conform de noden van jouw sector en via direct en aangenaam contact.

Gedreven dossierbeheerders

Je vertrouwde dossierbeheerders bij Acerta hebben een helikopterzicht op de laatste nieuwe payroll-ontwikkelingen. Daarnaast spitsen ze zich toe op de bijzonderheden van één of meerdere sectoren en worden ze dagdagelijks ondersteund door onze juridische experts. Alle dossierbeheerders volgen op regelmatige basis bijscholingen. Alles samen vormt dit jouw garantie voor accuraat advies en hands-on ondersteuning.

Sociaal-juridisch kenniscentrum

Onze experts volgen de juridische en sociale wetgeving in jouw sector op de voet. Ook rechtstreeks bij de overheid en sociale partners. Elke wijziging wordt meteen helder meegedeeld, de impact ervan ingeschat en de toepassing ervan verzekerd in payroll-applicaties en hr-services. Andere loonbarema’s? Wijziging opzegtermijnen? Nieuwe regelgeving? Jouw personeelsbeheer is altijd up-to-date en legaal in orde.

Kennisbank Trefzeker

Trefzeker, de kennisbank uitgegeven en beheerd door Acerta, is dé informatiebron voor hr-professionals. In Trefzeker vind je onder andere een actueel en compleet overzicht van:

  • De wetgeving van jouw sector in mensentaal
  • Je sociale gids en de inhoud van je cao's
  • Je verplichtingen als werkgever
  • Barema’s voor loon, bonussen, verplaatsingsvergoedingen enzovoort
  • Modeldocumenten

Acerta Connect

Vertrouw voor je sociale en loonadministratie op Acerta Connect: payrollmanagement dat voldoet aan je huidige én toekomstige verwachtingen. Onze payroll-applicatie is praktisch en pragmatisch, uiterst gebruiksvriendelijk, veilig en dag en nacht beschikbaar. En: Acerta Connect schoeien we volledig op maat van je sector: je vindt er alle noodzakelijke elementen voor een accurate loonadministratie: prestatietypes, loonelementen, barema’s volgens paritair comité enzovoort.

Service op maat van je sector

We stellen je meerdere payroll-servicemodellen voor. Hieruit kies je de meest geschikte voor jouw onderneming. Je kunt onze payroll-oplossingen natuurlijk ook op maat combineren:

  • Acerta Connect: via deze applicatie geef jij je loonadministratie deels of volledig uit aan Acerta sociaal secretariaat - vlot en efficiënt
  • Flexsourcing: onze hr- of payroll-experten werken zij aan zij bij je op kantoor
  • ARNO hr-software in huis: je verwerkt je payroll volledig op onze maatwerksoftware en onder onze vleugels
  • Meer maatwerk: internationale payroll, economische werkloosheid, educatief verlof enzovoort, we verwerken het correct en met de glimlach