Slimme integratie van payroll- en hr-processen

Samen gaan we jouw payroll- en hr-uitdagingen aan en ontwikkelen we modulaire software en serviceoplossingen die je als gegoten zitten.

Combineer het beste van payroll en hr

Combineer het beste van payroll en hr

Graag je eigen accenten en keuzes? Dat kan. We tunen onze service en software-oplossingen om naadloos aan te sluiten op jouw processen.

Service-verfijning

Je bedrijfsstrategie bepaalt de pas van onze service. Van maximale outsourcing tot maatwerk: onze teams staan voor je klaar.

Naadloze integratie

Dankzij onze slimme connectiviteitsoplossing verbind jij je hr- of ERP- omgeving naadloos met onze payrollsystemen.

Helder en toegankelijk

Gebruiksvriendelijkheid drijft onze oplossingen: systemen op mensenmaat én pragmatische support met proactieve updates en advies voor je payrollteam.

Payrollsystemen op maat

Een payroll die de geijkte paden niet volgt? Loonadministratie die net iets meer IT-kracht nodig heeft? Bij Acerta staat een team klaar om je te ondersteunen. We werken een geheel eigen aanpak uit - in functie van jouw technische, juridische of beleidsmatige vereisten

Integratie in je hr- of ERP-systeem
Integratie in je hr- of ERP-systeem
Gedeeltelijke tot volledige outsourcing
Gedeeltelijke tot volledige outsourcing
Legal compliance van je SAP-gestuurde payroll
Legal compliance van je SAP-gestuurde payroll
●	Liever zelf berekenen? Installeer de Acerta-loonmotoren in je bedrijf
● Liever zelf berekenen? Installeer de Acerta-loonmotoren in je bedrijf

It takes a team to help a team

Een payrollstrategie die anticipeert op de evoluties van je organisatie? Daarvoor reken je op Acerta. Zet onze knowhow, support en technologie volledig naar je hand, zoals al meer dan tweehonderd organisaties je voor deden. Wij stemmen onze service millimeterprecies af op je noden en ondersteunen je met een dedicated en multidisciplinair Acerta-serviceteam. Met structureel overleg en duidelijke werkafspraken stemmen we met jouw teams af en cocreëren we een optimale opvolging van jouw noden.

Acerta connectivity

Met de Acerta Connectivity Suite werken we als één team op jouw loonadministratie. Personeelsgegevens, tijdsregistraties, prestaties en sociale informatie uit je hr- en ERP-systemen stromen via Acerta Connector vlot, veilig en gevalideerd naar ons door - in realtime of als batch. Je interfacet vanuit SAP SuccesFactors, Workday, AFAS enzovoort met onze systemen en combineert het beste van hr met het beste van payroll. En je bent zeker: met ons payroll control center volg je precies waar in het proces de data zitten.

Serviceprogramma’s

Je complexe of weerkerende hr- en payroll-uitdagingen in competente handen leggen? Internationale loonadministratie volledig aan ons uitgeven? Of een van onze kantoren tot je hr-afdeling promoveren? Dat kan: we zijn dan als hr-dienst volledig in je werking ingebed, maar verzorgen de dienstverlening vanuit onze kantoren. Jij stelt je dienstverleningsprogramma op maat samen. En jouw medewerkers nemen gewoon contact met ons. Zo ontzorgen we je naast je payroll ook van je personeelsadministratie zoals educatief verlof, tijdelijke werkloosheid enzovoort.

SAP compliancy

Doe je je payroll met de SAP-brutto/netto? Acerta zorgt voor de nodige ondersteuning. We stemmen de parameters van je payroll-oplossing perfect af op de sectorale wet- en regelgeving die voor jou relevant is. Wetswijzigingen op til? Onze juristen en SAP-experten werken meteen een update of een oplossing op maat voor je uit en ze testen en valideren de nieuwe set-up. Zo zorgen we ervoor dat  jouw eigen SAP-systeem de nieuwste regelgeving tot op de letter volgt.

We zorgen trouwens niet louter voor de legal compliance. Onze SAP-payroll-experten ondersteunen jouw payrollteam ook met de maand- en kwartaalafsluitingen zodat je de ideale bestaffingsmix kunt uitbouwen in je team.

Arno hr-software: krachtige loonmotor voor de zelfberekenaar

Acerta ontwikkelde Arno hr: dé software voor een geïntegreerd beheer van payroll en human resources. Deze loonmotor verwerkt en beheert je loonadministratie vlekkeloos en koppelt die aan een complete waaier hr-functionaliteiten. Wil jij je payroll van a tot z zelf in handen houden? Dan integreren we de Arno hr-loonmotor volledig in je systemen. De Arno Suite is bij uitstek geschikt om een complexere en veeleisende payroll zelf te beheren. Arno richt zich specifiek naar de social profit en de publieke sector. Het prijskaartje? Je hebt alleen de kosten voor de software en het onderhoud: zo is Arno economisch al zeer aantrekkelijk vanaf enkele honderden medewerkers.