Contact
Bel een kantoor
Kies een kantoor
Antwerpen-Centrum Brabant Wallon Brussel Louizalaan Brussel/Bruxelles Hainaut Kempen Liège Limburg Luxembourg Namur Oost-Vlaanderen Vlaams-Brabant West-Vlaanderen
Antwerpen-Centrum
Groenenborgerlaan 16, 2610 Antwerpen-Wilrijk
03 740 78 40
Brabant Wallon
Rue Fond Cattelain 2, 1435 Louvain-la-Neuve, Mont-Saint-Guibert
02 474 01 06
Brussel Louizalaan
Louizalaan 123A, 1050 Brussel
02 474 01 06
Brussel/Bruxelles
Buro & Design Center (BDC), Heizel Esplanade PB 65, 1020 Brussel-Heizel
Of kom met het openbaar vervoer. Meer info vind je op mivb.be

02 474 01 06
Hainaut
Espace Sud, Esplanade Magritte 5, 6010 Charleroi
02 474 01 06
Kempen
Parklaan 46 bus 110, 2300 Turnhout
03 740 78 40
Liège
Parc Artisanal 11-13, 4671 Liège
02 474 01 06
Limburg
Kunstlaan 16, 3500 Hasselt
011 24 94 57
Luxembourg
Avenue Herbofin 1 B, 6800 Libramont
02 474 01 06
Namur
Chaussée de Liège 140-142, 5100 Namur
02 474 01 06
Oost-Vlaanderen
Kortrijksesteenweg 1131, 9051 Sint-Denijs-Westrem
09 264 12 40
Vlaams-Brabant
Diestsepoort 1, 3000 Leuven
016 24 53 24
West-Vlaanderen
Ter Reigerie 11, 8800 Roeselare
09 264 12 40

Slimme integratie van payroll- en hr-processen

Samen gaan we jouw payroll- en hr-uitdagingen aan en ontwikkelen we modulaire software en serviceoplossingen die je als gegoten zitten.

Combineer het beste van payroll en hr

Graag je eigen accenten en keuzes? Dat kan. We tunen onze service en software-oplossingen om naadloos aan te sluiten op jouw processen.

Service-verfijning

Je bedrijfsstrategie bepaalt de pas van onze service. Van maximale outsourcing tot maatwerk: onze teams staan voor je klaar.

Naadloze integratie

Dankzij onze slimme connectiviteitsoplossing verbind jij je hr- of ERP- omgeving naadloos met onze payrollsystemen.

Helder en toegankelijk

Gebruiksvriendelijkheid drijft onze oplossingen: systemen op mensenmaat én pragmatische support met proactieve updates en advies voor je payrollteam.

Payrollsystemen op maat

Een payroll die de geijkte paden niet volgt? Loonadministratie die net iets meer IT-kracht nodig heeft? Bij Acerta staat een team klaar om je te ondersteunen. We werken een geheel eigen aanpak uit - in functie van jouw technische, juridische of beleidsmatige vereisten

Integratie in je hr- of ERP-systeem
Gedeeltelijke tot volledige outsourcing
Legal compliance van je SAP-gestuurde payroll
Liever zelf berekenen? Installeer de Acerta-loonmotoren in je bedrijf

It takes a team to help a team

Een payrollstrategie die anticipeert op de evoluties van je organisatie? Daarvoor reken je op Acerta. Zet onze knowhow, support en technologie volledig naar je hand, zoals al meer dan tweehonderd organisaties je voor deden. Wij stemmen onze service millimeterprecies af op je noden en ondersteunen je met een dedicated en multidisciplinair Acerta-serviceteam. Met structureel overleg en duidelijke werkafspraken stemmen we met jouw teams af en cocreëren we een optimale opvolging van jouw noden.

Acerta connectivity

Met de Acerta Connectivity Suite werken we als één team op jouw loonadministratie. Personeelsgegevens, tijdsregistraties, prestaties en sociale informatie uit je hr- en ERP-systemen stromen via Acerta Connector vlot, veilig en gevalideerd naar ons door - in realtime of als batch. Je interfacet vanuit SAP SuccesFactors, Workday, AFAS enzovoort met onze systemen en combineert het beste van hr met het beste van payroll. En je bent zeker: met ons payroll control center volg je precies waar in het proces de data zitten.

Serviceprogramma’s

Je complexe of weerkerende hr- en payroll-uitdagingen in competente handen leggen? Internationale loonadministratie volledig aan ons uitgeven? Of een van onze kantoren tot je hr-afdeling promoveren? Dat kan: we zijn dan als hr-dienst volledig in je werking ingebed, maar verzorgen de dienstverlening vanuit onze kantoren. Jij stelt je dienstverleningsprogramma op maat samen. En jouw medewerkers nemen gewoon contact met ons. Zo ontzorgen we je naast je payroll ook van je personeelsadministratie zoals educatief verlof, tijdelijke werkloosheid enzovoort.

SAP compliancy

Doe je je payroll met de SAP-brutto/netto? Acerta zorgt voor de nodige ondersteuning. We stemmen de parameters van je payroll-oplossing perfect af op de sectorale wet- en regelgeving die voor jou relevant is. Wetswijzigingen op til? Onze juristen en SAP-experten werken meteen een update of een oplossing op maat voor je uit en ze testen en valideren de nieuwe set-up. Zo zorgen we ervoor dat  jouw eigen SAP-systeem de nieuwste regelgeving tot op de letter volgt.

We zorgen trouwens niet louter voor de legal compliance. Onze SAP-payroll-experten ondersteunen jouw payrollteam ook met de maand- en kwartaalafsluitingen zodat je de ideale bestaffingsmix kunt uitbouwen in je team.

Arno hr-software: krachtige loonmotor voor de zelfberekenaar

Acerta ontwikkelde Arno hr: dé software voor een geïntegreerd beheer van payroll en human resources. Deze loonmotor verwerkt en beheert je loonadministratie vlekkeloos en koppelt die aan een complete waaier hr-functionaliteiten. Wil jij je payroll van a tot z zelf in handen houden? Dan integreren we de Arno hr-loonmotor volledig in je systemen. De Arno Suite is bij uitstek geschikt om een complexere en veeleisende payroll zelf te beheren. Arno richt zich specifiek naar de social profit en de publieke sector. Het prijskaartje? Je hebt alleen de kosten voor de software en het onderhoud: zo is Arno economisch al zeer aantrekkelijk vanaf enkele honderden medewerkers.